Enquête Affiliateblogger

Is het je wel eens opgevallen hoe weinig er verschijnt over affiliate marketing in Nederland? Op blogs zie je vaak alleen blogposts voorbij komen over hoe je snel en simpel start met affiliate marketing en hoe je zo snel mogelijk en zoveel mogelijk geld ermee verdiend. Ik vind dat jammer, en daarom ben ik deze blog gestart.

Het valt me ook op dat er vrij weinig data tegenwoordig verzameld wordt over affiliate marketing. Als ik op zoek ben naar data dan is het meest recente wat ik kan vinden de advertentiekosten voor affiliate marketing over 2015. De rest is ouder. 2014, 2013 en soms zelfs 2012. Terwijl de markt allang niet meer lijkt op de markt van toen.

Daarom wil ik vanuit Affiliateblogger data gaan verzamelen via een enquête. Laten we de handen ineen slaan, en samen data vergaren! Laten we de markt weer verrijken met cijfers, waar we met z’n allen op voort kunnen borduren. Of alleszins weer gevoel krijgen bij de markt. Bij genoeg relevante en kwalitatieve reacties deel ik de data uiteraard met je. Sla jij de handen met mij ineen en gaan we voor transparantie?

De enquête kost 5 minuten van je tijd en is in te vullen tot en met 15 november 2016. Ik zou het heel tof vinden als je de enquête of deze blog zou delen in jouw netwerk. Voor de link om de enquête te delen, klik je hier.

Afbeelding copyright: © Sondem via Fotolia