Het moet je opgevallen zijn: ik blog de laatste weken veel minder dan jullie van mij gewend zijn. Ik ben zelfstandig gaan ondernemen en dit kost nu even iets meer tijd dan ik voor mogelijk had gehouden. Lucky me! Ik mag mezelf heel erg gelukkig prijzen dat de opdracht en klussen me bij wijze van spreken om de oren vliegen. In januari werk ik aan vier klussen tegelijkertijd, waarvan 2 op locatie. Ik heb gewoonweg geen tijd om ernaast te bloggen.

Maar stoppen met schrijven: nooit. Ik schrijf namelijk wel door, maar dat zie je niet op Affiliateblogger.nl terug. Nu is het moment daar dat ik het eindelijk officieel met je kan delen: er komt een affiliate marketing boek!

In de eerste helft van 2017 komt er een affiliate marketing boek uit in de serie ‘in 60 minuten’ van Frankwatching.

In samenwerking met Uitgeverij Haystack en gerenommeerd blog Frankwatching komt er in de eerste helft van 2017 een ‘Affiliate Marketing in 60 minuten’ boek uit. Hier heb ik de afgelopen maanden iedere vrije minuut aan besteed en hoe dichterbij de deadline komt (concept: 14 februari!) hoe harder ik ga tikken. Eerst was ernaast bloggen nog prima te doen, maar ik raak steeds meer in de boekflow (zoals ik dat zelf noem) en besteed er steeds meer tijd aan.

Ik zal je op Affiliateblogger.nl op de hoogte houden van de ontwikkelingen, uiteindelijke releasedatum en andere leuke dingen. Maar weet bovenal dat ik je niet ben vergeten: Affiliateblogger zal binnen de kortste keren weer volstromen met gave blogposts.

Ik ga in ieder geval heerlijk het nieuwe jaar in zo. Laat je me weten wat je van het uitbrengen van het boek vindt?

Alvast fijne jaarwisseling, affiliate topper!