Coolblue is na Albert Heijn de volgende partij die over is naar Performance Horizon. Coolblue heeft hiermee voor het eerst een white label affiliate programma. Met deze stap heeft Coolblue haar eigen affiliate netwerk volledig in eigen beheer genomen. Door het affiliate netwerk in eigen beheer te nemen kunnen zij hun campagnes beter monitoren, sneller schakelen met affiliates door direct contact met ze op te nemen en krijgen ze de mogelijkheid om samen met de partners de resultaten te optimaliseren.

Marion Passchier van het Coolblue affiliate team:

“Doordat we nu persoonlijk en direct contact met onze affiliates hebben, kunnen we vragen, ideeën en samenwerkingsverzoeken veel sneller behandelen. Daarnaast zorgt de technologie van dit nieuwe programma voor meer flexibiliteit in commissies en promotiemateriaal en is het keuren van orders nu geautomatiseerd.”

Om een soepele overgang te garanderen blijft het huidige affiliate programma voor bestaande partners nog een periode actief.

Wil jij het affiliate programma van Coolblue ook promoten via Performance Horizon. Klik dan hier voor meer informatie.