Ongetwijfeld heb je het zelf op je eigen affiliate website, of je ziet dat jouw publishers binnen jouw affiliate programma het doen. Ze plaatsen linkjes of promotiematerialen, laden een productfeed in en dan leiden ze de bezoekers naar jouw website om daar de bestelling te plaatsen. Vooral als men meerdere producten wilt aanschaffen dan wordt het een uitdaging. Hier gaat veranderingen in komen, aldus Ali Lotfi. Tijdens de Affiliateblogger Masterclass: Trends & Tools vertelt hij hoe dit gaat veranderen met de tool Affiliform.

Tijdens de sessie

Tijdens de sessie zal Ali je vertellen waarom de huidige manier van affiliate marketing eigenlijk een probleem is, terwijl het zo makkelijk anders kan met Affiliform. Shoppen op de website van de publisher en toch de sale en het proces via de adverteerder laten lopen is de toekomst. Hij gaat dieper in op de mogelijkheden en de software en vertelt je (en laat je zien!) waar voor jou de kansen liggen. Zowel vanuit de rol als publisher als adverteerder.

Wil jij erbij zijn en met eigen ogen zien wat Affiliform kan en hoe het de affiliate markt op zijn kop zet? Reserveer hier nu jouw gratis ticket.

Over de spreker
Ali Lotfi zag een kans vanuit zijn eigen eerdere affiliate website. Hij heeft deze kans met beide handen aangegrepen en is begonnen aan het opzetten van de tool Affiliform. Maak het mogelijk voor de consument om op publisher websites aankopen te doen, om hun gemak binnen het online shopping proces te vergroten. Zo gezegd, zo gedaan. Ali zet de affiliate markt op zijn kop.

 

Afbeelding copyright: © Florian via Fotolia