commission sharing vraym

Commission sharing met Vraym

Ken jij Vraym al? Met de technologie van Vraym kun je jouw video’s voorzien van (tracking)links zodat producten in de video meteen shoppable worden. Het platform werkt inmiddels met grote merken samen (denk bijvoorbeeld aan ASOS en Converse) en groeit hard. Tijd voor een nieuwe ontwikkeling die Dani Azulai tijdens de Masterclass zal presenteren.

Tijdens de sessie

Tijdens de sessie zal Dani Azulai meer vertellen over hun nieuwste ontwikkeling: commission sharing. Het is straks mogelijk om de Vraym Player in te zetten voor adverteerders waar je al contact mee hebt als publisher, of voor publishers binnen je netwerk als adverteerder.

De onlangs onthulde samenwerking met Awin past binnen dit plaatje. De betrokken partijen zullen namelijk gebruik maken van het revenue sharing model van het affiliate netwerk.

Wil je meer weten over Vraym? Lees hier het interview met Jeffrey Darius van Vraym.

Nieuwsgierig naar deze sessie? Reserveer hier jouw ticket voor de Affiliateblogger Masterclass: Trends & Tools.

Over de spreker
Dani Azulai is co-founder van het technologiebedrijf Vraym en is technical director. Dat betekent dat hij eindverantwoordelijk is voor de technologie van het platform en hij de aangewezen persoon is om je een uitgebreide update te geven over de nieuwe ontwikkeling.

 

Afbeelding copyright: © Rizal999 via Fotolia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *