gastblogger Bauke Deblitz

Even voorstellen… Bauke Deblitz

Affiliateblogger groeit hard en dat betekent tijd voor uitbreiding! In november 2017 ben ik parttime gestart als Junior Online Marketeer bij dit toffe bedrijf!

Mijn naam is Bauke Deblitz, ben 21 jaar en woonachtig in Monnickendam. Naast werken bij Affiliateblogger studeer ik Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) waarbij (bijna) alle verschillende onderdelen van een organisatie aan bod komen.

In jaar 3 was het tijd om een Minor te kiezen, ik heb toen gekozen voor de Minor ‘Marketing Tomorrow’. In deze minor worden veel aspecten van de Online Marketing behandeld, zo heb ik hier bijvoorbeeld een website leren bouwen maar ook mijn Google Analytics certificaat behaald. Nadat ik deze minor met veel plezier heb gevolgd ben ik stage gaan lopen bij Saleduck (bekend van onder andere Solden.be), waarbij ik kennis heb gemaakt met affiliate marketing. Naar mijn mening het meest interessante deel van online marketing. Zo leuk om alles constant te zien ontwikkelen!

Na mijn stageperiode was het tijd om het laatste jaar van mijn studie in te gaan, gedurende het eerste halfjaar deed de kans zich voor om op gesprek te gaan bij Affiliateblogger, een geweldige manier voor mij om mij nog meer te verdiepen in Affiliate Marketing en verder te ontwikkelen als persoon.

Wat doe ik bij Affiliateblogger?
Zoals ik eerder al heb aangegeven vervul ik de functie als Junior Online Marketing bij Affiliateblogger. Ik zal mij voornamelijk bezig houden met het ondersteunen van het beheren van affiliate programma’s, opzetten van evenementen, social media en ik zal regelmatig blogartikelen posten op affiliateblogger.nl!

Vanuit de blogartikelen zal ik zaken uit verschillende invalshoeken benaderen. Ik kan niet wachten om te beginnen met bloggen en zal jullie hopelijk leuke inzichten bijbrengen in verschillende onderwerpen.

Tot snel,
Bauke

Ps. Ik ben erbij tijdens Affiliateblogger Sessions op 12 april 2018 in de Amsterdam ArenA. Jij ook? Dan hoop ik je daar te ontmoeten!

Afbeelding copyright: © Dolphfyn via Fotolia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *