Daisycon cryptochannel

Daisycon lanceert Cryptochannel

Performance based marketing netwerk Daisycon start een nieuw channel gericht op cryptocurrency en blockchain gerelateerde producten en diensten. Het betreft zowel hardware (wallets, mining) als software (trading). Verder omvat het exchanges, wisselkantoren, de promotie van ICO’s, e-learning cursussen en merchandise zoals goodies en boeken.

Het Crypto-channel is bedoeld voor adverteerders met een breed assortiment aan producten en diensten gerelateerd aan cryptocurrency en de blockchain-technologie. Daisycon zet doelgericht affiliate marketing en lead generation in (of een combinatie van beiden) om de omzetdoelstellingen van adverteerders te behalen.

De channelmanagers bij Daisycon kennen de materie en zijn zelf in de cryptocurrency- en blockchain-community betrokken.

Hierdoor beschikken we over gedegen kennis van de markt en technologie

en is er inmiddels een groot netwerk opgebouwd. We kunnen zowel adverteerders als publishers goed begeleiden en adviseren.

– Josef Weirauch, Accountmanager bij Daisycon

Daisycon ondersteunt al sinds 2014 de uitbetaling van publishervergoedingen in Bitcoin. De afgelopen jaren stond Daisycon telkens in de top 3 van beste affiliate netwerken in Nederland (Emerce 100). Het publishernetwerk is mede daardoor gestaag verder gegroeid, waaronder een inmiddels aanzienlijke groep publishers die promotie kunnen voeren voor het channel Crypto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *