Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een snel groeiend internationaal affiliate netwerk? Adtraction is op zoek naar twee accountmanagers om het netwerk verder op de kaart te zetten in Nederland.

Het van origine Zweedse affiliate netwerk is actief in 9 landen, met ongeveer 50 medewerkers en 6 kantoren. In Nederland wordt binnenkort het Adtraction kantoor geopend, waar je accountmanager Bart kunt vinden. Samen met nog twee accountmanagers, waar de vacature voor open staat, wordt er ingespeeld op de potentie in de Nederlandse markt en de groei die zij voor ogen hebben.

De pijlers van Adtraction

Adtraction staat bekend om haar drie pijlers: transparantie, support en performance. Het netwerk onderscheidt zich op deze punten met haar technologie, maar verwacht dit ook van haar medewerkers. Samen werk je aan het aanbrengen van nieuwe adverteerders en publishers, en het onderhouden en verder laten groeien van deze partijen. Performance is een belangrijk onderdeel hierin, maar staat gelijk aan de andere twee pijlers: transparantie en support.

Een baan met vrijheid

In de functie als accountmanager kun je een eigen draai geven aan hoe je de nieuwe adverteerders en publishers aanbrengt, en hoe je deze onderhoudt om verder door te laten groeien. Je krijgt veel vrijheid om keuzes te maken en daarmee kun je jouw stempel binnen de organisatie drukken.

Een internationaal team waar je deel van uit kunt maken, met veel vrijheid en kansen, staat voor je klaar om je verder te ondersteunen.

Wil jij deze fulltime uitdaging aan gaan? Mail Bart Bonvanie met jouw CV en motivatiebrief. Ook kun je aan hem jouw vragen stellen.

 

 

Afbeelding copyright: © Sjenner13 via 123RF.com