Let op: deze functie is reeds vervuld. Bekijk alle vacatures bij Greenhouse Group hier.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Greenhouse Group in Eindhoven is op zoek naar een Online Affiliates Marketeer die het online marketing team komt versterken.

De functie: Online Affiliates Marketeer

Als Online Affiliates Marketeer ben je verantwoordelijk voor de affiliate marketing activiteiten van de klanten van Greenhouse Group. Samen met klanten zet je de strategie voor het affiliate kanaal op en zorg je voor een perfecte uitvoering van deze strategie. Bij deze rol ben je een echte spin in het web. Je hebt namelijk contact met interne stakeholders, de klanten zelf, affiliate netwerken en uiteraard de affiliates.

Jouw dagelijkse verantwoordelijkheid is het doorvertalen van de doelstellingen van de klant naar online business. Daarnaast maak je de juiste rapportages en analyses, en ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de kansen binnen affiliate marketing om zo meer sales en omzet te realiseren.

Waar kom je te werken?

Bij Greenhouse Group werken meer dan 350 ambitieuze talenten in hartje Eindhoven. Onder Greenhouse Group vallen vijf toonaangevende bureaus, waarbij consumer friendly marketing centraal staat. Binnen het bedrijf kun je zelf jouw carrière vormgeven met een gezonde dosis van innovatie, plezier en toewijding.

Data is het kloppende hart van het bedrijf, waarmee de volledige online marketing mix voor klanten geoptimaliseerd kan worden. Digitale marketing is de speeltuin van de developers en met creativiteit wordt de merkwaarde van klanten vergroot.

Leuke feitjes over Greenhouse Group? De gemiddelde leeftijd is 30 jaar, 47% houdt van gamen
en de organisatie kent 17 verschillende nationaliteiten!

Voor deze functie…

Om te starten als Online Affiliates Marketeer is relevante werkervaring binnen affiliate marketing een pré, maar kennis over affiliate marketing is een must. Daarnaast ben je niet bang voor de techniek achter de online marketing en heb je kennis over tracking en analytics.

Natuurlijk heb je HBO werk- en denkniveau, ben je gewend om met een commerciële inslag te werken, en beheers je uitstekend de Nederlandse en Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, ondernemend en analytisch.

In de praktijk betekent dit, naast bovenstaande, dat je op de voet de ontwikkelingen binnen affiliate marketing, web analytics, feedmanagement en online advertising technologieën volgt. Het proactief terugkoppelen van nieuwe innovatieve mogelijkheden aan onze klanten behoort tot één van jouw taken. Innovatie staat bij Greenhouse Group hoog in het vaandel!

Dat je slim, ambitieus en vol passie te werk gaat is iets wat dagelijks van je verwacht wordt. Binnen de agency wordt namelijk veel waarde gehecht aan het zelf opleiden van specialisten, die iedere dag iets bijleren.

Herken jij jezelf in deze vacature? Lees snel verder wat Greenhouse Group voor jou mogelijk maakt!

Wat biedt Greenhouse Group jou?

Naast deze super toffe baan waarbij je werkt voor de gaafste merken in hartje Eindhoven, is er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt te gekke arbeidsvoorwaarden en er wordt gefocust op jouw gezondheid. Jij bent belangrijk! Daarnaast geldt er een echte work hard, play hard mentaliteit. Zo worden er borrels georganiseerd en is er jaarlijks een weekendje weg.

Ik wil deze baan!

Wil jij aan de slag als Online Affiliates Marketeers bij Greenhouse Group? Wacht geen seconde langer en solliciteer vandaag nog.

Na jouw sollicitatie zal er een screening plaatsvinden, gevolgd door een kennismakingsgesprek. Klikt het? Dan maak je als kandidaat voor deze functie een analytische test en krijg je een tweede gesprek. Zijn jullie beide nog steeds enthousiast? Een dagje meelopen om te kijken of er echt een match is, is de volgende stap. Daarna krijg je een voorstel en start jouw Greenhouse Group avontuur!