4x interessante events waar je dit jaar nog heen kunt

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Het jaar 2018 kent nog vier maanden en in deze vier maanden kun je nog 4 toffe evenementen bezoeken waar je meer kunt leren over affiliate marketing en aanverwante zaken, en andere affiliate professionals kunt ontmoeten.

September: DMEXCO

Op 12 en 13 september trekt een groot deel van de Nederlandse affiliate marketing professionals de grens over naar het Duitse Keulen. Met een agenda vol afspraken vinden specialisten elkaar daar om bij te praten, nieuwe deals te maken en ontwikkelingen aan te horen. 

Ook kun je op de eerste dag een Engelstalige sessie volgen van Awin’s Kevin Edwards met als thema ‘Accountable and transparent: how affiliate marketing is breaking the mould’. Op de tweede dag volg je een sessie in het Duits over effectief affiliate marketing door Markus Kellermann van xpose360.

Meer informatie over DMEXCO vind je hier.

Oktober: PI Live 

Op 15 en 16 oktober vindt in Londen voor de tweede keer PI Live plaats, georganiseerd door PerformanceIN. Met een uitgebreid programma, onder andere gericht op affiliate marketing, kan het heel interessant zijn om bij dit evenement aanwezig te zijn. De agenda’s vind je hier voor dag 1 en dag 2.

Interessante sessies zijn bijvoorbeeld:

 • From measurement tot meaningful results: how data driven insights solve common problems in affiliate marketing – Carla Arrindell (managing director – UK bij Optimise Media) & Alex Jay (data analist bij Optimise Media)
 • Making sense of your data to drive growth – Todd Crawford (co-founder Impact)
 • Affiliate marketing vs partner marketing – spreker onbekend
 • A Manifesto for affiliate marketing in 2019 – Helen Southgate (managing director EMEA bij Acceleration Partners) & Kevin Edwards (global client strategy director bij Awin)

Meer informatie over PI Live vind je hier.

November: Affiliateblogger Masterclass

Begin november zal er opnieuw een Affiliateblogger Masterclass plaatsvinden met een thema gericht op adverteerders. Hoe past influencer marketing binnen affiliate marketing? Waar houd je rekening mee? Met toffe succescases en handige insights.

De datum en locatie worden binnenkort bekend gemaakt. 

December: Affiliate World Asia 

Op 5 en 6 december vindt in Bangkok Affiliate World Asia plaats. Het programma is nog niet bekend, maar de eerste sprekers waaronder Charles Ngo staan al live op de website. Een extraatje dit jaar: op 7 december vind er een derde dag plaats genaamd Ecommerce Mastery Live (EML). Dit is een workshop met als doelgroep ondernemers binnen e-commerce. 

Meer informatie over Affiliate World Asia vind je hier

 

Afbeelding copyright: © Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 gedachten over “4x interessante events waar je dit jaar nog heen kunt”

  • Hoi Dré,

   Ik ben zelf natuurlijk bij de Affiliateblogger Masterclass :-), en normaal gesproken ga ik ook altijd naar Londen. Dit jaar sla ik een keertje over, maar ik weet dat er wel een aantal Nederlandse affiliate marketeers die kant op gaan. DMEXCO is ook altijd een aanrader, vooral als je afspraken kunt inplannen. Het aantal sessies specifiek gericht op affiliate marketing is minimaal en een aantal sessies zijn ook in het Duits, dus dan moet je Duitse taal wel een beetje op niveau zijn.

   Groeten,
   Jennifer

   Beantwoorden

Plaats een reactie