Actie bij Datafeedr: 50% korting op jouw plan!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” inline_fonts=”Arial”]

Ga direct naar de 50% kortingsactie.

Het bouwen van een affiliate webshop kan een tijdrovende uitdaging zijn. Helemaal als je zelf niet technisch bent aangelegd kun je tegen een aantal lastige punten aanlopen. In 2017 testte ik de tool Datafeedr, waarbij je met basiskennis van WordPress een mooie affiliate shop neer kunt zetten!

Affiliate shop

Uiteraard zijn er nog vele andere tools die je kunt inzetten om tot een mooie affiliate shop te komen, maar het grootste voordeel van Datafeedr is de gebruiksvriendelijkheid. Zo hoef je zelf niet te stoeien met productfeeds en laad het systeem het voor je in. Je selecteert zelf op basis van keywords de juiste producten die bij jouw website passen. Je ervaart dus een stukje gemak en het werkt efficiënter dan dat je niet bekend bent met productfeeds en daar veel tijd aan kwijt bent.

Content verrijken

Naast dat je Datafeedr kunt inzetten om een affiliate shop te bouwen, kun je de tool ook inzetten om producten in te laden in jouw blogartikelen. Zo heb je altijd up to date producten in jouw blogartikelen staan, zodat je nooit producten promoot die niet meer op voorraad zijn of onjuiste prijzen bevatten.

Dus wat levert het je op?

Het inzetten van Datafeedr kan je dus niet alleen tijd besparen, en gemak opleveren, maar ook je omzet een boost geven. Als je jouw content meer shoppable kunt maken en een conversiehaakje mee kunt geven, kan dit resulteren in meer omzet. Daarnaast kan een affiliate webshop ook versterkend werken naast jouw content.

Heb je al een affiliate webshop en ben je juist op zoek naar een nieuwe tool om dit mee te runnen, dan is Datafeedr ook een geschikte optie voor jou. Doordat de tool gebruiksvriendelijk is, ben je zo weer up and runningmet jouw website.

Wist je dat je Datafeedr ook kunt inzetten om prijzen van verschillende webshops te vergelijken? Met de Datafeedr Comparison Set plugin kun je automatisch prijsvergelijkingen voor ieder product in jouw WooCommerce webshop inzetten. Daarnaast kun je deze vergelijkingen ook inzetten in jouw blogposts, op jouw pagina’s of andere plekken op jouw website die de WordPress shortcodes ondersteunen. Meer informatie?

Actie! 50% korting op jouw plan!

Datafeedr werkt met een abonnementsvorm, zodat je betaald voor hetgeen waar jij behoefte aan hebt! Zo starten de prijzen al vanaf $29 per maand, voor een onbeperkt aantal websites en 1000 API aanvragen per maand. Meer API aanvragen nodig? Dan kies je voor een groter pakket van 25.000 API aanvragen per maand ($49 per maand) of 100.000 API aanvragen per maand ($99 per maand).

Momenteel heeft Datafeedr via deze link een 50% kortingsactie op jouw abonnement voor zolang deze loopt. De korting geldt dus niet alleen voor de eerste paar maanden. Het is niet bekend hoe lang deze kortingsactie loopt, dus wees er snel bij om van deze actie te profiteren. Wil jij meters maken met jouw affiliate webshop? Start met Datafeedr!

 

 

[Dit artikel is geschreven in samenwerking met Datafeedr. Ik heb de tool in 2017 zelf getest en sta achter dit product.]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]