Affiliate marketing advies op maat

Adviestraject voor affiliate marketeers

Publisher
Heb jij een website waarop je producten met elkaar vergelijkt, cashback geeft aan consumenten, kortingscodes verspreidt of blogt? Verdien je hier nog geen geld mee, maar zou je dit wel graag willen? Of verdien je hier een zakcentje mee en ben je klaar voor meer? Ik help je hierbij tijdens een adviestraject!

Adverteerder
Heb je een eigen webshop? Verkoop je producten of diensten en wil je dat bloggers, vergelijkers, kortingscode- en cashbackwebsites jouw producten gaan promoten? Wil je jouw omzet zien stijgen of meer exposure rondom jouw producten en webshop creëren? Dan is affiliate marketing iets voor jou! Ik help je tijdens een adviestraject om jouw affiliate programma op te zetten en/of verder te optimaliseren. 

“We hebben met Jennifer een inspirerende middag gehad over onze uitdagingen en verbeterpunten. Dat ging vaak zelfs verder dan over affiliate optimalisatie alleen. Jennifer is niet alleen expert in affiliate marketing, maar heeft ook een goede blik op andere aspecten die bij het runnen van een website komen kijken. Mooiste is haar enthousiasme, ze heeft passie voor haar vak en dat merk je aan alles. Ze bleef energiek tot aan de laatste minuut van onze sessie toe”

– Johannes Keuning van De Wereld in 27 Vakantiedagen

Tijdens een adviestraject gaan wij samen stappen maken binnen affiliate marketing en aangrenzende vakgebieden. Dit is hoe het traject vorm krijgt:

  • Introductie call: we beginnen met een telefonische afspraak waarin we kennis maken en je jouw vraagstukken met mij deelt. Dit duurt maximaal 30 minuten.
  • Het eerste adviesgesprek: na de introductie plannen we een eerste adviesgesprek in waarin wij samen doelen stellen, verwachtingen scheppen en de quick wins vinden. Van tools tot kennis. Dit is het begin van jouw succes en strategie. Het eerste adviesgesprek duurt ongeveer 4 uur.
  • Het tweede adviesgesprek: naar aanleiding van het eerste adviesgesprek plannen we een tweede adviesgesprek in. Dit is de follow-up na het eerste gesprek en geeft je de gelegenheid om alle vragen die je nog hebt te stellen. Ook analyseren we samen we de eerste stappen die je hebt genomen, waar nog meer kansen liggen en hoe je dit kunt aanpakken. Het tweede adviesgesprek duurt ongeveer 4 uur.
  • Final call: ter afsluiting van het adviestraject skypen we om de allerlaatste vragen door te lopen en ervoor te zorgen dat je het startende succes vasthoud en verder uit kan bouwen. Deze final call duurt maximaal 60 minuten.

Deze stadia doorlopen we samen in 6 maanden tijd. Zo heb je genoeg tijd om tussen de gesprekken door verbeteringen door te voeren. Het eerste en tweede adviesgesprek vinden plaats op het Affiliateblogger kantoor in Diemen Zuid, welke op loopafstand is van openbaar vervoer. Parkeren is voor de deur gratis. 

“Het was een topochtend! Met veel passie en enthousiasme heeft Jennifer me op weg geholpen om meer uit mijn website te halen met affiliate marketing.
Vier uur later liep ik de deur uit met heel veel ideeën, praktische tips, concrete handvatten én een volle goodiebag 😉
Diezelfde middag nog ging ik aan de slag met de besproken punten, dat zegt al genoeg!”

– Anne Rakhorst van TakeMeTo.nl: jouw vakantie met kinderen begint hier.

Wat krijg je nog meer?

  • Het boek ‘Meer klanten met affiliate marketing’ – geschreven door Jennifer Kok
  • Tasje met goodies, notitieboekje en een pen
  • Werkboek
  • Gezonde (en niet zo gezonde) snacks, thee en koffie

De kosten van een adviestraject zijn:

  • Adverteerder: €2450,- exclusief BTW
  • Publisher: €800,- exclusief BTW

Kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? Laten we snel een introductie call inplannen!


Ik wil starten met een adviestraject!

Onder andere zij gingen je voor:


takemeto


newyorkcitytrippers


glashelder tekst & communicatie


27vakantiedagen