Affiliate marketing advies op maat

Advies voor adverteerders & publishers

Wil jij meer uit jouw affiliate marketing activiteiten halen? Levert jouw affiliate programma nog niet op wat je had verwacht? Wil je starten met affiliate marketing maar weet je nog niet hoe? Twijfel je of affiliate marketing past bij jouw website? Dan kom je verder met het advies van Jennifer Kok. 

"Affiliate marketing doe je niet zomaar even. Een goed doordachte en realistische strategie is de basis en erg belangrijk."

Ben jij klaar voor een sterke affiliate strategie? Freelance Affiliate Expert Jennifer Kok staat voor kennisdeling over affiliate marketing en helpt jou graag met praktisch advies om jouw affiliate activiteiten naar een hoger niveau te tillen. 

Wil jij zelf de handen uit de mouwen steken en samen met Jennifer stappen te maken voor jouw affiliate marketing strategie? Dan past het adviestraject het beste bij jou. Wil je graag advies krijgen over je affiliate programma, waarna je het advies kunt bekijken en zelf kunt bepalen wat je optimaliseert en doorvoert? Dan is het adviesrapport geschikt voor jou. 

Adviestrajecten

Dankzij Jennifer’s ervaring aan zowel adverteerder als publisher / affiliate kant weet ze precies wat de belangrijke punten zijn in jouw strategie en wat jouw affiliate partners van jou verwachten. Door samen doelstellingen te bepalen, jouw verwachtingen in te schatten en jouw basis affiliate invulling te bepalen, wordt de basis gecreëerd voor jouw affiliate strategie. Op basis van jouw vraagstukken worden vervolgens de vervolgstappen binnen het adviestraject opgepakt. Samen kijken jullie waar er quick wins liggen, welke kansen op de langere termijn opgepakt kunnen worden en waar jouw focus binnen affiliate zou moeten liggen. Ook andere vraagstukken kunnen hierbij aan bod komen, afhankelijk van wat jij wilt. Denk hierbij aan trends & ontwikkelingen, commissiemodellen of visie vraagstukken.

"Er wordt nog te weinig kennis gedeeld over affiliate marketing. Door mijn advies kom je niet alleen tot een strategisch plan, maar doe je ook meer affiliate marketing kennis op."

Voordat je start met het adviestraject, zal er eerst een telefonische afspraak plaatsvinden. Tijdens deze telefonische meeting zal dieper in worden gegaan op wat jouw verwachtingen zijn van het adviestraject, welke vragen je hebt en waar je meer over zou willen weten.

Vervolgens zal je een terugkoppeling ontvangen per mail, waarin dit kort wordt samengevat. Vanuit deze terugkoppeling krijg je ook een vrijblijvende offerte meegestuurd. Ben je hiermee akkoord? Dan plannen we meteen een datum in voor het adviestraject. Je kan kiezen voor een adviestraject van vier uur of acht uur. Het adviestraject vindt plaats in Amsterdam Centrum.

Op de afgesproken datum ga je samen met Jennifer dieper in, tijdens het adviestraject, op jouw affiliate verwachtingen en doelstellingen, de basis strategie en jouw vraagstukken.

Adviesrapportage

Heb je meer prioriteiten dan alleen affiliate marketing? Wil je graag een objectieve blik over jouw programma laten gaan? En wil je weten waar jouw kansen, quick wins en optimalisatie mogelijkheden liggen? Kies dan voor een op maat gemaakt adviesrapport

"Een adviesrapport is eigenlijk jouw affiliate marketing handboek, voor de allerdaagse werkzaamheden en optimalisatiemogelijkheden."

Weet je zeker dat er nog kansen liggen voor de affiliate marketing van jouw organisatie? Jennifer kijkt graag met je mee. Voordat zij begint aan het adviesrapport, vind er eerst een intakegesprek plaats. Dit kan op jouw locatie. Zo kan de inhoud van het rapport deels bepaald worden, in aanvulling met quick wins en gespotte optimalisatie mogelijkheden, maar kunnen er ook doelstellingen bepaald worden wat er uit het rapport gehaald kan worden. Ook kunen er specifieke vragen gesteld worden, welke meegenomen worden in het adviesrapport. 

Vanuit hier kan er een adviesrapport worden opgeleverd. Wil je extra snel starten met het optimaliseren van jouw affiliate programma? Het adviesrapport kan al binnen drie weken opgeleverd worden.

Als afsluiter zal het rapport worden gepresenteerd met de overkoepelende quick wins en uitdagingen. Naar aanleiding hiervan kunnen nog vragen gesteld worden.