Affiliate marketing spreker

Affiliateblogger als spreker op jouw evenement

Heb je een evenement op de planning staan voor business professionals, ondernemers of marketeers? En wil je hen laten inspireren op het gebied van affiliate marketing en hernieuwde kennis op laten doen? Ik ben Affiliate Marketing Expert en vertel jouw bezoekers alle ins and outs op het gebied van affiliate marketing. 

Jennifer Kok Spreker
© Marleen Assink

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan aan zowel adverteerder als affiliate zijde. Het vakgebied en de markt ken ik door en door. Op de juiste momenten weet ik sterke samenwerkingen aan te gaan en de meest strategische keuzes te maken. Juist door mijn ervaring door de gehele branche, van reizen tot retail, kan ik een sterke toevoeging zijn op jouw evenement.

Ik geef sessies over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Hoe zet jij affiliate marketing in voor jouw organisatie?
  • Hoe maak je van jouw klant een sterke affiliate speler?
  • De trends en ontwikkelingen binnen de affiliate markt
  • De waarde van attributiemodellen en andere verdienmodellen binnen affiliate marketing
  • De kracht van de juiste samenwerkingen 
  • De juiste tools om affiliate marketing nog efficiënter en effectiever in te zetten.
Jennifer Kok Spreker
© Prisca Visser

Dankzij mijn passie voor het vak krijg je niet alleen een sterke spreker met veel kennis, maar neem ik de zaal mee in haar verhaal, houdt ze vast tot het einde en laat ze af en toe lachen. 

“Ik geloof dat luisteren naar een sessie ook leuk moet zijn. Interessant, inspirerend, maar bovenal ook leuk. Dat houdt je scherp en geeft energie!”​

Je kan mij inhuren als spreker vanaf 20 minuten. De vanaf prijs ligt op €1325,- exclusief BTW.  Voor meer informatie of het boeken van mij als spreker kan door te mailen naar info@affiliateblogger.nl.