Daisycon

Daisycon

Daisycon vindt zijn oorsprong in het jaar 2000, waar het daar nog bestond uit drie verschillende merken. Kliks.nl, Affiliates.nl en Leadbutler.nl waren verschillende labels voor elke dienst: CPC, affiliate marketing en leadgeneratie. Sinds 2007 zijn deze diensten samengevoegd en ontstond Daisycon, wat meteen een eerste stap was richting Europa.

Daisycon werkt met 75 mensen binnen Europa, met een focus op de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Voor deze landen heeft het affiliate netwerk specialisten in dienst die voor deze landen dedicated aan de slag zijn. Binnen deze focuslanden groeit Daisycon gestaag. In 2014 heeft Daisycon AdForce overgenomen, waardoor hun aandeel in België aanzienlijk gegroeid is. In dit jaar hebben ze ook hun kantoor in Mechelen geopend. In 2015 namen ze Affiliprint in Duitsland en Nederland over en openden zij een kantoor in Oldenburg, Duitsland.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Daisycon onderneemt maatschappelijk betrokken en dit is terug te zien aan de ecologische stempel die zij achterlaten in de markt door zoveel mogelijk online te doen, zoveel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken, maar ook koffie en thee te drinken met Max Havelaar keurmerk. Dit maatschappelijk betrokken ondernemen onderscheid het affiliate netwerk van andere netwerken.

Innovatieve oplossingen
Innovatie heeft Daisycon hoog in het vaandel staan. Continu wordt gewerkt aan nieuwe features van de interface. De affiliate specialisten hebben onder andere de producten SmartView, Connect, diverse product- en prijsvergelijkers en dynamische data banners ontwikkeld.

Prijswinnaars
Daisycon richt zicht niet alleen op innovatieve oplossingen, maar zorgen ook voor service en kwaliteit binnen het netwerk. Ze zijn veelvoudig gekozen tot voorkeursnetwerk van de Nederlandse publishers, en hebben o.a. FD Gazellen Awards en High Growth Awards meerdere keren gewonnen.

Samenwerken
Wil jij de samenwerking als adverteerder of publisher aangaan met dit affiliate netwerk? Op de website van Daisycon vind je nog meer informatie en mogelijkheden, maar kun je ook jouw account aanmaken.