Affiliateblogger biedt adviestrajecten aan!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Zoals je weet freelance ik naast mijn blog Affiliateblogger.nl. Mijn doel is om deze twee samen nog veel beter te integreren en van Affiliateblogger het bedrijf te maken. Graag presenteer ik je met trots het nieuwe dienstenpakket van Affiliateblogger.nl.

Waarom diensten via Affiliateblogger?

Steeds vaker komen er vragen en verzoekjes binnen in de Affiliateblogger inbox. Kun je eens meekijken naar onze strategie? Kun je dit eens verder uitleggen? Wil je eens bloggen over dit specifieke onderwerp? Hoe graag ik hier ook altijd op aan wil haken, het gaat vaak niet in een telefoontje of in een e-mail terug. Met mijn nieuwe dienstenpakket wil ik hier graag uitgebreid op inhaken!

Welke diensten biedt Affiliateblogger aan?

Affiliateblogger.nl zal een deel van de diensten van Jenniferkok.nl overnemen. Zo zal ik vanuit hier ook programma management, analyses en andere hands-on zaken oppakken. Maar ik heb ook twee gloednieuwe diensten toegevoegd. Adviestrajecten en het affiliate marketing handboek.

Adviestrajecten

Wil jij meer stappen maken met affiliate marketing? Heb je veel vragen, loop je vast of wil je juist sterk beginnen met een strategie? Tijdens een adviestraject (startend vanaf een dagdeel) op locatie kunnen we samen stappen zetten voor jouw affiliate marketing programma. Lees hier meer over het adviestraject.

Het affiliate marketing handboek

In het affiliate marketing handboek vind je jouw aangeraden affiliate strategie terug, met handige extra informatie, tips en tricks en hoe je deze strategie het beste kunt implementeren. Lees hier meer over het affiliate marketing handboek.

Samenwerken?

Het lijkt me leuk om ook eens met jou te sparren en discussiëren over jouw affiliate strategie, jouw vragen te beantwoorden en samen jouw affiliate programma naar een hoger niveau te tillen. Wil jij samen om tafel? Mail mij op info@affiliateblogger.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

Afbeelding copyright: © Minerva Studio via Fotolia

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie