Affiliateblogger bestaat vandaag 2 jaar en vierde stiekem in augustus feest

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Op 24 augustus 2016 ging de allereerste blogpost live op Affiliateblogger.nl. Na twee artikelen te hebben geschreven en op LinkedIn te hebben geplaatst, voelde het starten van een eigen blog heel logisch. De artikelen op LinkedIn werden goed gelezen (ieder een paar honderd keer) en vanuit mijn liefde voor schrijven en passie voor affiliate marketing was dit de ideale combinatie.

Wat ben ik blij dat ik op die 24 augustus heb gekozen voor Affiliateblogger. Gestart als hobby, uitgegroeid tot mijn bedrijf. De afgelopen twee jaar zou ik dan ook zeker als een achtbaan beschrijven. Ik heb geen seconde stil gezeten. Of ik was heel druk met hele toffe klanten als Openingstijden.nl, wehkamp, Heineken Merchandise Store en The Sub, VakantieVeilingen en de Bijenkorf, of ik was heel druk met het schrijven van blogs, geven van trainingen, organiseren van evenementen en het schrijven van een boek. Het was, en is nog steeds, fantastisch!

Vandaag bestaat Affiliateblogger twee jaar

Vandaag is Affiliateblogger twee jaar geworden en wat ik het allerbelangrijkste vind binnen het bedrijf is dat ik mijn kennis en de beschikbare kennis in de markt voor iedereen open stel. Daarom de verschillende diensten, en daarom de continue innovatie hierbinnen. Deze maand vierde ik stiekem al feest. De oplettende volger heeft gespot (of het kwartje valt nu) dat er deze maand twee nieuwe Affiliateblogger diensten live zijn gegaan. Ook heb ik de afgelopen twee weken veel meer geblogt dan jullie de afgelopen tijd van mij gewend zijn geweest.

Deze positieve trend in bloggen ga ik zeker vasthouden. Dagelijks zal er minimaal één blogpost live komen omdat ik geloof dat dit voor jou een verschil kan maken. Als je specifieke vragen hebt over affiliate marketing of ideeën hebt voor blogposts, laat het mij dan vooral weten. Ik schrijf voor jou!

Een van de twee diensten die deze maand live zijn gegaan is de Affiliateblogger Training omgeving, mét gratis Community. Je kan het eigenlijk zien als twee losse diensten. Enerzijds de Community waar inmiddels 50 professionals bij aangesloten zitten om met elkaar een-op-een in contact te komen, te discussiëren op het forum en te profiteren van extra’s als kortingen op evenementen, exclusieve webinars die alleen binnen de Community gedeeld worden en een gratis jaarlijks Affiliateblogger borrel. Anderzijds de trainingsomgeving. Hierin kun je betaald trainingen en modules (onderdelen van de trainingen) volgen. Momenteel zijn het enkel nog geschreven lessen en ebooks, met eventuele extra’s als een RFI-bestand. Snel komen er video’s bij en zijn de huidige basistrainingen compleet. Dan start ik met het opbouwen van de geavanceerdere trainingen. Ik heb er zin in!

In de trainingsomgeving vind je ook een shoppagina. Via deze weg kun je eenvoudig tickets boeken voor evenementen, een half uurtje Skypen inplannen voor advies en een trainingsticket boeken. Alles op één plek!

De tweede dienst zijn de gratis webinars. Maandelijks zal ik een nieuwe webinar organiseren, waarvan die voor september en oktober al bekend zijn. Gisteren gaf ik mijn allereerste webinar en wat waren de reacties lovend! Heerlijk om op deze manier mijn kennis met je te kunnen delen.

Al met al ben ik erg tevreden met hoe de afgelopen twee jaar zijn uitgepakt en met de lancering van de nieuwe diensten. Het maakt Affiliateblogger nog completer: jouw hulpbron bij affiliate marketing. De komende jaren blijf ik innoveren, Affiliateblogger uitbreiden en affiliate marketing nog meer op de kaart zetten. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Op naar de komende jaren, cheers!

Jennifer

 

Afbeelding copyright: © Blueorange Studio via 123RF.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie