Affiliateblogger zoekt gastbloggers

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Een tijdje geleden deelde ik nog met jullie dat ik iets minder blogs schreef vanwege mijn boek die in maart (ja ik mag het nu echt bevestigen!) verschijnt, en enkele weken later pakte ik het weer wat meer op. Het is tijd voor een volgende stap: wie o wie kruipt er graag eens in de huid van Affiliateblogger?

Ik ben begonnen met Affiliateblogger.nl met een doel. Een missie. Een platform geven aan een ondergeschoven kanaal (sorry, maar het is echt zo). Het weer populair maken door kennis te delen. Mijn kennis. Het is eenzijdig, mijn visie op de markt en op trends en ontwikkelingen.

Tot ik ‘vijf vragen aan’ introduceerde. Andere professionals gaf ik een platform om in vijf vragen hun visie te delen met de Nederlandse affiliatewereld. Met andere professionals sla ik hierdoor de handen ineen. Ze leveren een steentje bij aan mijn missie.

Nu is het moment daar om van dit steentje een enorme kei te maken. Als Affiliateblogger ben ik op zoek naar gastbloggers! Professionals met kennis over affiliate marketing, die dit leuk vinden om te delen en die graag meevechten voor een betere positie van affiliate marketing in de marketing mix en het afstoffen van het imago.

Er zitten natuurlijk wel een paar kleine voorwaarden aan. Kennis van zaken is een must, plezier hebben in het bloggen ook. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en een vleugje creativiteit is een pré. Daarnaast is het belangrijk dat je op regelmatige basis bereid bent te bloggen. Dit is uiteraard in overleg, voorkeur heeft minimaal 1x per maand.

Je hoeft geen gevorderde affiliate marketeer, publisher of accountmanager te zijn om als gastblogger aan de gang te gaan. Het delen van jouw eerste stappen binnen affiliate marketing kan en mag ook!

Dus durf jij het jasje van Affiliateblogger aan te trekken?
Wil jij met mij deze uitdaging aangaan? Mail mij dan op redactie@affiliateblogger.nl om je aan te melden als gastblogger. Ik stuur je dan extra informatie toe om onze samenwerking tot een succes te maken!

 

Afbeelding copyright: © Matthias Enter via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie