Affiliateblogger goes freelance!

Gisteren was de dag dat ik mezelf heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En ik heb er enorm veel zin in! Affiliateblogger.nl is een paar maanden geleden succesvol gelanceerd en het was tijd voor de volgende stap: freelance affiliate marketeer.

Waar op Affiliateblogger.nl kennisdeling centraal staat, zal ook bij het freelancen kennisdeling centraal staan. Organisaties ondersteunen bij hun affiliate campagnes, strategische keuzes en bovenal het delen van mijn kennis en expertise.

Zoals ik al zei: ik heb er enorm veel zin in! Een nieuwe uitdaging, een nieuwe mijlpaal. En dat er nog maar velen mogen volgen. Ik kijk uit naar mijn opdrachten en ondersteuningen.

Benieuwd naar mijn website? Bekijk deze hier.

4 gedachten over “Affiliateblogger goes freelance!”

Plaats een reactie