Affiliateblogger lanceert online trainingsomgeving met community

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Op woensdag 1 augustus heeft Affiliateblogger haar online trainingsomgeving, affiliateblogger.training, gelanceerd. In deze online trainingsomgeving kunnen affiliate marketeers hun kennis up to date houden door online trainingen te volgen.

Meer kennis over en meer geld verdienen met affiliate marketing?
Met de online trainingsomgeving van Affiliateblogger kun je in je eigen tempo verschillende trainingen over affiliate marketing volgen. Op 1 augustus is de Adverteerder Basis Training en de Publisher Basis Training gelanceerd. De prijzen starten vanaf €150,- excl. BTW. Geen complete training volgen maar alleen een module uit de training? Dat is ook mogelijk: vanaf €15 per module.

Wanneer volg je een online training?
Je volgt een online training als je denkt dat je kansen laat liggen, als je (nog meer) geld wilt verdienen met affiliate marketing en het vakgebied nog beter wilt begrijpen. Met deze laagdrempelige, no-nonsense trainingen heb je het snel onder de knie en kun je tijdsefficienter affiliate marketing inzetten.

Wat is het voordeel van een online training ten opzichte van een module?
Een module is een stukje van de complete online training. Ideaal als je alleen meer wilt weten over een specifiek onderwerp. De complete training brengt meer voordelen met zich mee:

 • Het is goedkoper dan het volgen van de losse modules
 • Je krijgt een extra module die niet los verkrijgbaar is: inspiratie
 • Je krijgt sowieso één keer een 30 minuten durende Skype sessie om jouw vragen te beantwoorden
 • Je doet een eindtoets en krijgt een certificaat

Hoe zit het met de community?
Door een account aan te maken op affiliateblogger.training krijg je niet alleen toegang tot de trainingsomgeving (waar je de trainingen kunt kopen), maar ook tot de community. De community is gratis en kun je bijna zien als een social media kanaal. Je kunt binnen de community vriendschappen sluiten, één op één berichten versturen en forum berichten plaatsen. Zo kun je jouw vragen aan andere affiliate marketing specialisten stellen en jouw netwerk verder uitbreiden.

Als lid van de Affiliateblogger Community profiteer je van vele voordelen:

 • In contact komen via de Community met andere affiliate marketeers en specialisten
 • Nodig andere uit tot vriend en spaar punten met jouw Community activiteiten
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Affiliateblogger borrel
 • Toegang tot exclusieve webinars
 • Exclusieve kortingen voor evenementen

Is dit iets voor jou?
Dit is iets voor jou als:

 • Je jouw kansen binnen affiliate marketing aan het onderzoeken bent
 • Je (meer) geld wilt verdienen met affiliate marketing
 • Je zeker wilt weten dat je geen kansen laat liggen met jouw website
 • Je aan andere affiliate specialisten vragen wilt stellen, hun vragen wilt beantwoorden en waardevolle relaties wilt leggen

Kun je niet wachten om te starten met het volgen van een online training? En maak je graag deel uit van de community? Maak een account aan!

 

Afbeelding copyright: © Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie