Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers! #1

Op 12 april 2018 is het moment eindelijk daar: Affiliateblogger Sessions vindt plaats in de Amsterdam ArenA. We zijn sinds oktober 2017 al druk bezig met de voorbereidingen en omdat het evenement nog maar een paar weken weg is vertel ik je graag meer over de sprekers. Vandaag licht ik de volgende vijf sprekers voor je uit: Jennifer Kok, Jelle Oskam, Ali Lotfi, Luc van der Blij en Faisca Fransz.


Jennifer Kok

Jennifer Kok

Affiliate expert bij Affiliateblogger
Tijdens Affiliateblogger Sessions trapt Jennifer af met een korte introductie

Jennifer Kok heeft in augustus 2016 Affiliateblogger.nl opgericht: de plek waar kennis gedeeld wordt omtrent affiliate marketing. Sindsdien heeft ze als interim gewerkt voor verschillende klanten als Heineken, wehkamp, Central Point, VidaXL en Napoleon Games. Daarnaast organiseert ze evenementen als Affiliateblogger Sessions en Masterclasses, geeft ze trainingen en spreekt ze zelf op evenementen. Tijdens Affiliateblogger Sessions zal Jennifer aftrappen op de hoofdtribune, gevolgd door de keynote spreker.

De introductie van Jennifer vindt plaats op de hoofdtribune om 10 uur.


Jelle Oskam

Jelle Oskam

Interim Global Affiliate Manager bij adidas
Tijdens Affiliateblogger Sessions is Jelle de keynote spreker over de toekomst van affiliate marketing

Jelle Oskam is Interim Global Affiliate Manager bij adidas. Vanuit zijn internationale rol heeft hij zicht op de trends en ontwikkelingen die wereldwijd plaatsvinden en speelt hij hier strategisch op in. Tijdens zijn sessie vertelt hij over zijn verwachtingen voor de toekomst van affiliate marketing (van data tot GDPR) en hoe hij hier vanuit de global strategie van adidas op in speelt.

De keynote sessie van Jelle vindt plaats op de hoofdtribune, meteen na de introductie.


Ali Lotfi

Ali Lotfi

Eigenaar van Contexify
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Ali op de Road to Success Stage

Ali Lotfi is de oprichter van de tool Contexify. Met deze tool is het mogelijk jouw bezoekers te laten shoppen én betalen op jouw affiliate website, zonder al het gedoe. Zo hoeven jouw bezoekers niet bij meerdere webshops te bestellen en af te rekenen, maar kan dit rechtstreeks op jouw platform. De ideale manier om inspiratie en conversie te combineren en zelf geen voorraden te hebben of producten te versturen. Dit gaat immers nog steeds via de adverteerder. Tijdens zijn sessie op de Road to Success Stage vertelt Ali meer over de engagement met de bezoeker op jouw website, en hoe je als publisher én adverteerder omgaat met contextual commerce.

De sessie ‘Contextual Commerce: hoe ga je hiermee om?’ vindt om 11.15 uur plaats op de Road to Success Stage.


Luc van der Blij

Luc van der Blij

Sales Manager bij Saleduck
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Luc op de Successes Revealed Stage

Luc is Sales Manager bij Saleduck – The Deal Community en weet als geen ander de ins en outs van de community wereld en de uitdagingen van de publisher wereld. Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt hij plaats in het Expert Panel Challenges van een Publisher, waarbij hij ingaat op drie stellingen én jouw vragen beantwoord.

Het Expert Panel ‘Challenges van een Publisher’ vindt om 16.10 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Faisca Fransz

Faisca Fransz

Affiliate Marketeer bij Nextail
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Faisca op de Successes Revealed Stage

Faisca Fransz is affiliate marketeer bij Nextail en managed meerdere programma’s van onder andere Blokker, Leen Bakker, Cook & Co en Intertoys. Vanuit de samenwerking met affiliate netwerk TradeTracker, maakt zij gebruik van Real Attribution. Tijdens Affiliateblogger Sessions zal zij plaats nemen in het expert panel ‘Attributie & Verdienmodellen’, om dieper in te gaan op de waarde van attributiemodellen middels stellingen en om jouw vragen omtrent attributie en verdienmodellen te beantwoorden.

Het Expert Panel ‘Attributie- & Verdienmodellen’ vindt om 15.25 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


 

Wekelijks zullen we sprekers van Affiliateblogger Sessions aan je uitlichten. Wil jij de sessies van deze experts volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie