Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers! #3

Nog 6 weken tot Affiliateblogger Sessions en vandaag licht ik graag opnieuw een vijftal sprekers uit. Dit keer: Manon Toma, Milo Patiniott, Marcel Dijkstra, Iwan Mouton en Moriam Hassan Balogun. Wiens sessie ga jij volgen tijdens Affiliateblogger Sessions?


Manon Toma

 

Manon Toma

Personal Branding & Digital Designer bij MANONTOMA
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Manon op de Road to Success Stage

Manon Toma is dé expert op het gebied van branding en design. Ze heeft een eigen online Academy, waarbij ze zelfstandig ondernemers die online actief zijn verder helpt met hun branding. De cursussen lopen uiteen van personal branding tot het maken van een interactief e-book. Ook helpt ze verschillende ondernemers met hun branding en hierbij komen haar design skills goed van pas!

Tijdens Affiliateblogger Sessions gaat Manon dieper in op de branding van jouw publisher website, met handige tips en tricks.

De sessie ‘Tips & Tricks voor de branding van jouw publisher website’ vindt om 13.30 uur plaats op de Road to Success Stage.


Milo Patiniott

 

Milo Patiniott

Demand Generation Manager bij Heineken
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Milo plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder

Milo Patiniott is Demand Generation Manager bij Heineken en is daarmee ook verantwoordelijk voor de affiliate marketing resultaten. Dagelijks runt zijn team meerdere affiliate programma’s, voor zowel THE SUB als de Merchandise Store in meerdere landen, met maar één doel: succesvolle programma’s neerzetten die voldoen aan alle regelgeving met publishers die rekening houden met de regelgeving. Milo heeft in het verleden ook gewerkt voor Philips en adidas.

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Milo Patiniott plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder, waarbij hij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder vindt om 16.45 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Marcel Dijkstra

 

Marcel Dijkstra

Commercieel directeur bij Daisycon
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Marcel op de Road to Success Stage

Marcel Dijkstra is Commercieel Directeur bij Daisycon. Met verdere werkervaring bij onder meer Sanoma en Viacom heeft hij een brede en beproefde blik ontwikkeld op Daisycon’s dynamische speelveld. Tijdens zijn sessie vertelt hij over de kansen en mogelijkheden van app installs.

Het genereren van installs voor een app kan namelijk prima via een affiliate netwerk. Adverteerders belonen de publishers voor een install, registratie en/of zelfs aankopen in de app. Geheel performance based. In Marcel’s sessie gaat hij dieper in op hoe je dit als adverteerder of publisher kunt aanvliegen.

De sessie ‘App installs: de do’s & dont’s’ vindt om 16.10 uur plaats op de Road to Success Stage.


Iwan Mouton

 

Iwan Mouton

Affiliate manager bij Sanoma
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Iwan plaats in het Expert Panel: Attributie & Verdienmodellen

Iwan Mouton is Affiliate Marketing Manager bij Sanoma. Vanuit de verschillende labels is hij continu op zoek naar mooie kansen en ontwikkelingen. Met zijn ervaring bij Actiepagina in het achterhoofd, neemt hij plaats in het Expert Panel Attributie & Verdienmodellen.

Tijdens het panel zal Iwan ingaan op drie vooraf gedefinieerde stellingen, en kunnen de aanwezigen vragen stellen over zijn visie op attributiemodellen en verdienmodellen. Vanuit zowel content als conversie oogpunt kan Iwan deze vragen beantwoorden.

Het Expert Panel: Attributie & Verdienmodellen vindt om 15.25 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Moriam Hassan Balogun

 

Moriam Hassan Balogun

Founder / Relationships bij Orangevine
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Moriam plaats in het Expert Panel: Video Marketing

Moriam Hassan Balogun is founder van Orangevine en verantwoordelijk voor de relaties. Orangevine is een platform dat alle puzzelstukjes samen pakt om een volledige video hosting oplossing voor bedrijven te realiseren. Gericht op verschillende pijlers, waaronder ontwikkelingen als verschuivingen van desktop naar mobiel en pricing, onderscheiden zij zich in de markt.

Met Moriam’s achtergrond neemt zij plaats in het Expert Panel: Video Marketing, om dieper in te gaan op drie stellingen en de vragen vanuit de aanwezigen te beantwoorden.

Het Expert Panel: Video Marketing vindt om 14.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


 

Wekelijks zullen we sprekers van Affiliateblogger Sessions aan je uitlichten. Wil jij de sessies van deze experts volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie