Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers #4

Deze week licht ik graag de volgende vijf sprekers aan je uit: Bas Dokter, Dagmar Hartemink, Bram van der Woude, Joris Goossens en Ingmar Bruinsma.


Bas Dokter

 

Bas Dokter

Managing Director bij TradeTracker Nederland
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Bas op de Road to Success Stage

Bas Dokter is Managing Director bij TradeTracker Nederland. Naast de aansturing van het Nederlandse team, is hij nauw betrokken geweest bij het opzetten van Real Attribution.

Met Real Attribution maakt TradeTracker het mogelijk om affiliates eerlijker af te rekenen. Vergoedingen kunnen op een eerlijkere manier verdeeld worden. Tijdens de presentatie vertelt Bas over de kracht van attributiemodellen binnen affiliate marketing en hoe je Real Attribution het beste kunt inzetten voor jouw organisatie.

De sessie ‘Real Attribution’ vindt plaats op de Road to Success Stage om 11.50 uur.


Dagmar Hartemink

 

Dagmar Hartemink

Marketing & PR Manager bij MonStyle by Manon Meijers
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Dagmar plaats in het Expert Panel: Video Marketing

Dagmar Hartemink is Marketing & PR Manager bij MonStyle. MonStyle is het styling platform achter bekende styliste Manon Meijers. Dagmar houdt zich dagelijks bezig met de marketing en PR, en dus ook met affiliate marketing.

Binnen MonStyle wordt het maken van video’s steeds belangrijker. Met Dagmar’s ervaring kan ze alle hands-on video vragen beantwoorden in het Expert Panel: Video Marketing.

Het Expert Panel: Video Marketing vindt om 14.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Bram van der Woude

 

Bram van der Woude

Online marketeer bij Otravo
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Bram plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder

Bram van der Woude is al meer dan zeven jaar Online Marketeer bij Otravo, de overkoepelende organisatie van onder andere WTC.nl en Vliegtickets.nl. Hij is verantwoordelijk voor de affiliate marketing activiteiten van de programma’s van deze labels, die ieder hun eigen focus producten hebben. Van vliegtickets tot Camperreizen, hij weet hoe hij met deze producten omgaat!

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Bram van der Woude plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder, waarbij hij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder vindt om 16.45 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Joris Goossens

 

Joris Goossens

CEO bij en Eigenaar van Conversive
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Joris plaats in het Expert Panel: Attributie & Verdienmodellen

Joris Goossens is entrepreneur, eigenaar van en CEO bij online marketing bureau Conversive. Daarnaast geeft hij trainingen over affiliate marketing. Vanuit Conversive is hij gespecialiseerd in onder andere conversie attributie, campagne management en conversie tracking.

Met zijn ervaring binnen affiliate marketing en scherpe visie, gaat hij de discussie aan in het Expert Panel: ‘Verdien & Attributiemodellen’.

Het Expert Panel: Attributie en Verdienmodellen vindt om 15.25 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Ingmar Bruinsma

 

Ingmar Bruinsma

Travel Deal Expert & Founder BMT
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Ingmar op de Road to Success Stage

Ingmar Bruinsma heeft van 2012 tot 2016 met TicketSpy een echte travel disruptor gebouwd. Tegenwoordig ontwikkelt hij nieuwe affiliate marketing concepten en is hij acties als founder van verschillende e-commerce merken en als consultancy partner bij BMT Consultancy.

Met zijn ervaring in de reisbranche vertelt Ingmar tijdens Affiliateblogger Sessions over het succes en de toekomst van deze markt binnen affiliate marketing. Daarnaast vertelt hij over de uitdagingen van deze markt.

De sessie ‘Het succes en de toekomst van affiliate marketing in travel’ vindt plaats op de Road to Success Stage om 15.25 uur.


 

Wil jij er ook bij zijn en de sessies van deze toffe sprekers volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie