Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers #5

Tijd voor een nieuwe uitlichting aan sprekers. Dit keer introduceer ik je aan Rico Stuijt, Eshter Boerhof, Jeroen ’s Gravendijk, Dani Azulai en Hanna Morlion.


Rico Stuijt

Rico Stuijt

International Affiliate Marketeer bij TakeAway.com / Thuisbezorgd.nl
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Rico plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder

Rico Stuijt is Internationaal Affiliate Marketeer bij TakeAway.com. De organisatie is bekend van onder andere Thuisbezorgd.nl. Na 2,5 jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van online marketing en affiliate marketing bij online marketing bureau Oogst, is hij twee jaar geleden gestart bij TakeAway.com. Met zijn jarenlange en internationale affiliate marketing ervaring heeft hij een sterke visie ontwikkeld op affiliate marketing.

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Rico Stuijt plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder, waarbij hij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder vindt om 16.45 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Esther Boerhof

Esther Boerhof

Accountmanager bij Awin
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Esther op de Road to Success Stage.

Esther Boerhof is Key Accountmanager bij Awin. Dagelijks is zij bezig met het uitbouwen van klantrelaties middels strategische planning en adviseert ze key accounts. Esther heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Retail, Shopping & Travel.

Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Esther samen met Awin collega Pim op de Road to Success Stage. Samen geven ze tips en tricks hoe een publisher meer en sneller geld kan verdienen met zijn website.

De sessie ‘Stop leaving money on the table 2.0’ vindt om 16.45 uur plaats op de Road to Success Stage.


Jeroen 's-gravendijk

Jeroen ‘s Gravendijk

Eigenaar van en Social Media Strateeg bij The New Media Factory
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Jeroen plaats in het Expert Panel: Social Media

Jeroen ’s-Gravendijk is eigenaar van The New Media Factory. Als specialist in Social Media Strategie, Implementatie en Webcare helpt hij bedrijven om actief te zijn binnen social media. Van plan van aanpak tot het uitvoeren van de activiteiten, daar kan Jeroen je bij helpen.

Vanuit zijn specialisatie neemt Jeroen plaats als expert in het panel ‘Social media’, waarin hij in zal gaan op drie stellingen en vragen vanuit de zaal zal beantwoorden.

Het Expert Panel: Social Media vindt om 11.15 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Dani Azulai

Dani Azulai

Founder & Technical Director bij Vraym
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Dani plaats in het Expert Panel: Video Marketing

Dani Azulai is mede-oprichter van de tool Vraym, een platform dat het mogelijk maakt om video’s shoppable te maken. Daarnaast is hij ook de Technical Director en vanuit deze rol zal hij plaats nemen in het Expert Panel ‘Video Marketing’. Stel tijdens Affiliateblogger Sessions Dani al jouw technische vragen over video’s en het platform Vraym.

Het Expert Panel: Social Media vindt om 14.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Hanna Morlion

Hanna Morlion

Managing Director bij Scito Media
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Hanna plaats in het Expert Panel: België

Hanna Morlion is Managing Director bij Scito Media. Je kent Scito Media van het platform Goedkoop.be. Sinds 2011 is Hanna al werkzaam voor het platform, en is van content manager doorgegroeid naar Portal Manager Belgium om vervolgens Managing Director te worden.

Hanna kent alle ins en outs van de Belgische markt en zal de publisher rol verklaren tijdens het Expert Panel ‘België’.

Het Expert Panel: België vindt om 11.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


 

Wil jij er ook bij zijn en de sessies van deze toffe sprekers volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie