Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers #6

Nog maar 2,5e week tot Affiliateblogger Sessions! Vandaag lichten we nog 5 sprekers aan je uit. Dit keer: Tim van Dalen, Milou Gijsbers, Pim van der Maarel, Oscar Levi, Chris van Vleuten en Tom Janssen.


Tim van Dalen

Tim van Dalen

Co-Founder Odyssey
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Tim op de Road to Success Stage
Tim van Dalen is Co-Founder van en Chief Technology Officer bij de nieuwste tool op het gebied van eerlijk commissies toekennen: Odyssey. Daarnaast is hij Head of Development bij online marketing bureau Nubis.

Tijdens zijn sessie gaat Tim dieper in op het belonen van pubilshers op basis van echte toegevoegde waarde en het erkennen van dit proces.

De sessie van Odyssey vindt om 14.05 uur plaats op de Road to Success Stage.


Milou Gijsbers

Milou Gijsbers

Affiliate marketeer bij Bol.com
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Milou plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder

Milou Gijsbers is affiliate marketeer bij bol.com en staat dagelijks in contact met de bol.com partnerprogramma publishers. Het programma kent inmiddels 30.000 partners en in haar adviserende rol naar publisher toe weet ze precies wat verstandig is om te optimaliseren en te innoveren.

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Milou Gijsbers plaats in het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder, waarbij zij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: de Challenges van een Adverteerder vindt om 16.45 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Pim van der Maarel

Pim van der Maarel

Senior Publisher Development Manager bij Awin
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Pim op de Road to Success Stage
Pim van der Maarel is Senior Publisher Development Manager bij Awin. In zijn twee jaar bij Awin heeft hij veel ervaring opgedaan hoe publishers meer en sneller geld kunnen verdienen met hun website(s).

Samen met zijn collega Esther Boerhof laat Pim tijdens de sessie ‘Stop leaving money on the table 2.0’ zien hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Inclusief handige tips & tricks en cases om de omzet te laten verhogen!

De sessie ‘Stop leaving money on the table 2.0’ vindt om 16.45 uur plaats op de Road to Success Stage.


Oscar Levi

Oscar Levi

Performance Director bij The Online Company
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Oscar op de Road to Success Stage
Oscar Levi is met ruim 10 jaar online marketing ervaring uitgegroeid tot een expert op het gebied van performance. Hij heeft zijn expertise uitgebouwd vanuit het ondernemerschap, waarna hij gestart is als interim consultant. Tegenwoordig is hij Performance Director bij The Online Company, waarbij hij eindverantwoordelijk is voor alle performance kanalen.

Met zijn ruime ervaring deelt hij op de Road to Success Stage hoe jijzelf een spectaculaire groei kunt doormaken met jouw affiliate marketing inzet..

De sessie: ‘Van affiliate marketing naar Performance marketing. Ervaar een spectaculaire groei!’ vindt om 14.50 uur plaats op de Road to Success Stage.


Chris van Vleuten

Chris van Vleuten

Managing Partner bij Videomarketeers.nl
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Chris plaats in het Expert Panel: video marketing
Chris van Vleuten is Managing Partner bij Videomarketeers.nl, het bureau dat het maken van video’s én videomarketing voor organisaties uit handen neemt. Daarnaast is hij Co-Founder van Show Me Holland, dat een innovatief contentplatform is waarop recreatieve en toeristische bestemmingen in beeld worden gebracht.

Met zijn ervaring in videomarketing en het runnen van een platform, neemt Chris plaats in het Expert Panel ‘Video Marketing’.

Het Expert Panel: Video Marketing vindt om 14.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Tom Janssen

Tom Janssen

Manager Social Performance bij Digital Brixx
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Tom plaats in het Expert Panel: Social Media
Tom Janssen is Manager Social Performance bij online marketing bureau Digital Brixx. Met zijn specialisatie in leadgeneratie, zet hij verschillende social media platformen in voor zijn klanten. Daarnaast verzorgt hij ook grotere branding campagnes om voor klanten bestaande en nieuwe doelgroepen te bereiken.

Vanuit deze ervaring neemt Tom plaats in het Expert Panel ‘Social Media’.

Het Expert Panel: Social media vindt om 11.15 uur plaats op de Successes Revealed Stage.Wil jij er ook bij zijn en de sessies van deze toffe sprekers volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie