Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers #7

Met nog 2 weken op de teller, stellen we nog 6 sprekers aan je voor! Dit keer: Bas Weiler, Joeky Geilleit, Rene Bisschop, Amber van Leeuwen, Alwin Snippe en Eva Baetsen. Weet jij al naar welke sessies je gaat tijdens Affiliateblogger Sessions?


Bas Weiler

 

Bas Weiler

Head of Affiliates bij adidas
Tijdens Affiliateblogger Sessions presenteert Bas samen met Jelle de keynote op de hoofdtribune.

Bas Weiler is Head of Affiliates bij adidas. Vanuit zijn internationale rol is Bas verantwoordelijk voor de groei en innovatie in de Europese markten en het waarborgen van de globale affiliate strategie. Dagelijks komt hij dus in aanraking met internationale trends en ontwikkelingen en de strategische kant hiervan.

Vanuit zijn ervaring presenteert hij samen met collega Jelle Oskam de keynote sessie op de hoofdtribune.

De keynote sessie: ‘de toekomst van affiliate marketing’ vindt plaats om 10.15 uur op de hoofdtribune.


Joeky Geilleit

 

Joeky Geilleit

bij TradeTracker Belgium
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Joeky plaats in het Expert Panel: Belgie

Joeky Geilleit is Account Director bij TradeTracker België. Ze werkt al ruim drie jaar bij TradeTracker België, waarbinnen ze zich door ontwikkelde van Junior Accountmanager naar Accountmanager tot haar huidige rol als Account Director. Ze heeft een aantal mooie merken onder zich!

Ze kent vanuit haar ervaring als geen ander de Belgische affiliate markt en neemt plaats in het Expert Panel België tijdens Affiliateblogger Sessions.

Het Expert Panel: België vindt om 11.50 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Rene Bisschop

 

René Bisschop

Country Manager Benelux bij DataFeedWatch
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt René plaats in het Expert Panel: Datafeeds

René Bisschop is Country Manager Benelux bij DataFeedWatch. Hij is verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van de organisatie in deze regio. Dagelijks ondersteunt en adviseert René eRetailers en Online Marketing bureau’s op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met zijn ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijpt hij als geen ander de problematiek van web-winkeliers en heeft hij een brede kennis op het gebied van Online Marketing opgebouwd.

Vanuit zijn ervaring neemt René plaats in het Expert Panel: Datafeeds.

Het Expert Panel: Datafeeds vindt om 13.30 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Amber van Leeuwen

 

Amber van Leeuwen

Instagram Expert bij & Eigenaar van The Social Good Girl
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Amber plaats in het Expert Panel: Social Media

Amber van Leeuwen is Nederlands grootste Instagramliefhebber. Als Instagram Expert bij en Eigenaar van The Social Good Girl deelt Amber haar liefde voor Instagram. Ze zorgt er dagelijks voor, middels haar Instagram-marketing trainingen, dat je van jouw volgers jouw klanten maakt.

Onlangs heeft Amber het eerste Instagram magazine van Nederland genaamd GRAMMIE gelanceerd en inmiddels is ze al toe aan haar tweede druk.

Met haar passie voor dit sociale medium, neemt Amber plaats in het Expert Panel ‘Social Media’ en gaat ze de discussie aan met andere social media specialisten.

Het Expert Panel: Social Media vindt om 11.15 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Alwin Snippe

 

Alwin Snippe

Manager Online Marketing bij Greetz
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Alwin plaats in het Expert Panel: Kortingscodes

Alwin Snippe is Manager Online Marketing bij Greetz, en is verantwoordelijk voor verschillende kanalen als affiliate marketing. Greetz heeft regelmatig acties en kortingscodes, die onder andere via affiliate marketing worden gedeeld. Als Manager Online Marketing kent Alwin de rol van kortingscodes als geen ander binnen de organisatie. Hij deelt zijn visie op kortingscodes tijdens dit panel.

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Alwin plaats in het Expert Panel: Kortingscodes, waarbij hij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: kortingscodes vindt om 14.05 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Justus Kamerbeek

 

Justus Kamerbeek

Performance Marketeer bij Booming
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Justus plaats in het Expert Panel: Kortingscodes

Justus Kamerbeek is Performance Marketeer bij Booming. Hij houdt zich bezig met Social Selling via Linkedin en Facebook, Google AdWords en Affiliatemarketing. Vanuit deze rol gaat hij samen met de andere experts zijn visie delen over de rol van kortingscodes in de Affiliate Marketing.

Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Justus Kamerbeek plaats in het Expert Panel: Kortingscodes, waarbij hij in zal gaan op drie stellingen en de vragen van de aanwezigen zal beantwoorden.

Het Expert Panel: kortingscodes vindt om 14.05 uur plaats op de Successes Revealed Stage.Wil jij er ook bij zijn en de sessies van deze toffe sprekers volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie