Affiliateblogger Sessions: volg sessies van deze sprekers #8

Het laatste blog waarin we 6 sprekers uitlichten die tijdens Affiliateblogger Sessions hun kennis zullen delen. Vandaag lichten we de volgende sprekers aan je uit: Ishtvan Torpoi, Klaas Joosten, Sophie van der Veldt, Renso Raijmakers, Lars Kloezeman en Seger Geerars.


Ishtvan Torpoi

Ishtvan Torpoi

Senior Performance Consultant bij The Online Company
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Ishtvan op de Road to Success Stage.

Ishtvan Torpoi is Senior Performance Consultant bij The Online Company. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van publisher manager naar Performance Consultant. Doordat hij zo eager is om zich te blijven ontwikkelen, heeft hij niet alleen kennis over affiliate marketing maar ook over verschillende andere media kanalen. Zo kan hij klanten adviseren over de gehele digitale strategie.

Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Ishtvan, samen met collega Oscar, op de Road to Success Stage. Samen vertellen zij over hoe je samenwerkingen binnen nieuwe type publisher segmenten aan kunt gaan en daarmee een spectaculaire groei kunt realiseren.

De sessie ‘van affiliate marketing naar performance marketing. Ervaar een spectaculaire groei!’ vindt om 14.50 uur plaats op de Road to Success Stage.


Klaas Joosten

Klaas Joosten

Eigenaar van LinkPizza
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Klaas plaats in het Expert Panel: Challenges van een Publisher

Klaas Joosten heeft meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van affiliate marketing. In 1999 zette Klaas het eerste affiliate netwerk van de Benelux op, genaamd M4N. Sinds 2011 zet hij zich volledig in voor LinkPizza. Klaas haalt zijn motivatie uit het creeren van producten die leiden tot het oplossen van problemen.

Met LinkPizza maakt Klaas affiliate marketing makkelijker voor publishers, middels zijn tool om linkjes automatisch om te zetten maar ook met de content marktplaats. Vanuit zijn expertise zal Klaas plaats nemen in het Expert Panel: ‘Challenges van een Publisher’.

Het Expert Panel: ‘Challenges van een Publisher’ vindt om 16.10 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Sophie van der Veldt

Sophie van der Veldt

Online Marketeer bij Emesa Nederland
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Sophie plaats in het Expert Panel: Datafeeds

Sophie van der Veldt is online marketeer bij Emesa Nederland, met een focus op affiliate marketing. Vanuit Emesa werkt ze samen met Lianne aan de affiliate programma’s van ActievandeDag.nl en VakantieVeilingen.nl, van accountmanagement tot gedetailleerde rapportages.

Op dagelijkse basis werkt Sophie met verschillende promotiematerialen, waaronder datafeeds. Deze optimaliseert ze en weet precies wat publishers zoeken in hun datafeeds. Vanuit haar expertise zal zij plaats nemen in het Expert Panel: ‘Datafeeds’.

Het Expert Panel: ‘Datafeeds’ vindt om 13.30 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Renso Raijmakers

Renso Raijmakers

Founder van We Love Internet en Eigenaar van WeLoveWebshops.nl
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Renso plaats in het Expert Panel: Challenges van een Publisher

Renso Raijmakers is online entrepreneur en consultant in diverse online activiteiten. Hij is founder van We Love Internet, een specialist in digital publishing. Via We Love Internet heeft hij een aantal online platforms in portefeuille, waaronder Welovewebshops.nl, die gericht zijn op online shopping, reizen, moederschap, trouwen en gezondheid.

Met zijn publisher ervaring zal Renso plaats nemen in het Expert Panel: ‘Challenges van een Publisher’.

Het Expert Panel: ‘Challenges van een Publisher’ vindt om 16.10 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Lars Kloezeman

Lars Kloezeman

International Account Director bij TradeTracker
Tijdens Affiliateblogger Sessions neemt Lars plaats in het Expert Panel: Attributie & Verdienmodellen

Lars is als International Account Director bij TradeTracker verantwoordelijk voor het portfolio van internationale adverteerders en publishers, en het aansturen van het internationale team aan account managers. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de productontwikkeling van TradeTracker’s Real Attribution van begin tot eind. Dit heeft hij samen met de 20 kantoren van TradeTracker groots in de markt gezet en gelanceerd bij klanten als TUI, Blokker en Sundio.

Vanuit zijn ervaring met attributiemodellen, neemt hij plaats in het Expert Panel: ‘Attributie & Verdienmodellen’.

Het Expert Panel: ‘Attributie & Verdienmodellen’ vindt om 15.25 uur plaats op de Successes Revealed Stage.


Seger Geerars

Seger Geerars

Head of Publisher Management bij Daisycon
Tijdens Affiliateblogger Sessions staat Seger op de Road to Success Stage.

Seger Geerars is Head of Publisher Management bij Daisycon. Hij geeft leiding aan het team dat dagelijks intensief contact heeft met (internationale) publishers. Centraal daarbij staat het herkennen van en adviseren over commerciele kansen. Ook komt het optimaliseren van ebstaande campagnes aan bod, met als doel conversie en inkomsten te verhogen.

Vanuit zijn ervaring met publishers vertelt Seger op de Road to Success Stage over de waarde van App Installs en wat hierbij de do’s en don’ts zijn.

De sessie ‘App Installs: de do’s & don’ts’ vindt om 16.10 uur plaats op de Road to Success Stage.


 

Wil jij er ook bij zijn en de sessies van deze toffe sprekers volgen? Alle informatie over Affiliateblogger Sessions vind je hier.

Plaats een reactie