Affiliate marketing spreker

AFFILIATEBLOGGER JENNIFER KOK ALS SPREKER OP JOUW EVENT

Heb je een evenement op de planning staan voor business professionals, ondernemers of marketeers? En wil je hen laten inspireren op het gebied van affiliate marketing en hernieuwde kennis op laten doen? Ik ben Affiliate Marketing Expert en vertel jouw bezoekers alle ins and outs op het gebied van affiliate marketing. 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan aan zowel adverteerder als affiliate zijde. Het vakgebied en de markt ken ik door en door. Op de juiste momenten weet ik sterke samenwerkingen aan te gaan en de meest strategische keuzes te maken. Juist door mijn ervaring door de gehele branche, van reizen tot retail, kan ik een sterke toevoeging zijn op jouw evenement.

Het onderwerp, de locatie en de duur van de sessie bepalen we samen in overleg. Voorbeelden van onderwerpen van sessies vind je hieronder.

  SESSIE

  AFFILIATE MARKETING: WAT IS HET EN HOE ZET JE HET IN?

  Locatie & duur: in overleg

  Wil je jouw doelgroep, team of klanten met kennis over affiliate marketing naar huis laten gaan? Met dit topic leren ze wat affiliate marketing is, hoe ze het inzetten en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

  SESSIE

  HOE ZET JIJ AFFILIATE MARKETING IN VOOR JOUW ORGANISATIE?

  Locatie & duur: in overleg

  Handige tips en tricks, succescases en trends en ontwikkelingen zorgen voor top inzichten tijdens deze sessie over hoe jij affiliate marketing kunt inzetten voor jouw organisatie.

  SESSIE

  DE TRENDS EN ONTWIKKELINGEN BINNEN AFFILIATE MARKETING

  Locatie & duur: in overleg

  Welke trends en ontwikkelingen spelen er momenteel binnen affiliate marketing? Waar moet je op inspelen en welke zijn optioneel? Blijf jouw concurrent voor met deze informatie.

  SESSIE

  DE WAARDE VAN ATTRIBUTIE- EN ANDERE VERDIENMODELLEN 

  Locatie & duur: in overleg

  Hoe beloon je jouw publishers en affiliates voor hun daadwerkelijke waarde? Laat het last click principe los en ga voor een beloning van de gehele funnel. 

  SESSIE

  DE KRACHT VAN DE JUISTE SAMENWERKINGEN


  Locatie & duur: in overleg

  Samenwerkingen ga je niet zomaar aan. Zorg voor een strategische invulling en maak van jouw affiliates partners waar je op kunt bouwen. 

  SESSIE

  DE JUISTE TOOLS OM AFFILIATE MARKETING NOG EFFICIENTER EN EFFECTIEVER IN TE ZETTEN

  Locatie & duur: in overleg

  Affiliate marketing kan tijdrovend zijn als je niet efficiënt genoeg werkt. Tools kunnen de uitkomst bieden en ervoor zorgen dat je effectiever dit kanaal kunt inzetten. 

  Dankzij mijn passie voor het vak krijg je niet alleen een sterke spreker met veel kennis, maar neem ik de zaal mee in haar verhaal, houdt ze vast tot het einde en laat ze af en toe lachen. 

  “IK GELOOF DAT LUISTEREN NAAR EEN SESSIE OOK LEUK MOET ZIJN. INTERESSANT, INSPIREREND, MAAR BOVENAL OOK LEUK. DAT HOUDT JE SCHERP EN GEEFT ENERGIE!”​ 

  AFFILIATEBLOGGER ALS SPREKER

  Wil jij Jennifer Kok, Affiliateblogger, inhuren als spreker voor jouw evenement? Als Affiliate Marketing Expert deel ik regelmatig mijn kennis op het podium. Samen bepalen we de duur van de sessie en het thema of onderwerp. 

  VANAF 20 MINUTEN

  €1325

  exclusief BTW

  vanaf 60 minuten

  €3500

  exclusief BTW