Affiliateblogger Trainingen

AFFILIATEBLOGGER TRAININGEN

VOOR (STARTENDE) AFFILIATE MARKETEERS EN PUBLISHERS
Boek een trainingOver Affiliateblogger

MEER geld verdienen met affiliate marketing?

AFFILIATE MARKETING TRAINING

Ben jij er klaar voor om meer geld te verdienen met affiliate marketing? Er zijn altijd kansen binnen affiliate marketing en ze liggen voor het oprapen… mits je weet waar je naar zoekt! Ik help je tijdens een affiliate marketing training naar keuze bij het vergaren van meer kennis over affiliate marketing, waar overall kansen kunnen liggen en hoe jij meer geld kunt verdienen met dit online marketing kanaal.

WANNEER VOLG JE EEN AFFILIATEBLOGGER TRAINING?

Wil je starten met affiliate marketing maar weet je niet hoe?

Heb je een eigen webshop en wil je dat andere websites jouw producten promoten op no cure, no pay basis?

Heb je de eerste stapjes met affiliate marketing al gezet, maar weet je niet hoe je de affiliate activiteiten naar een hoger niveau tilt?

Heb je een eigen website waarop je producten kunt promoten, maar wil je niet overkomen als een reclamezuil voor adverteerders en weet je niet hoe je dit voorkomt?

Ben je nieuw binnen een organisatie, ben je verantwoordelijk voor affiliate marketing en wil je meer kennis opdoen over het kanaal?

WAAR EEN TRAINING ONDER ANDERE UIT BESTAAT

DOELEN EN VERWACHTINGEN

TOOLS

STRATEGISCHE BEPALINGEN

PROMOTIEMATERIALEN

U

ONDERZOEK NAAR PARTNERS

RELATIES AANGAAN

SUCCESCASES

ZO TRAIN IK JOU TOT DE AFFILIATE TOP

Aan de top van de affiliate marketing branche kom je niet zomaar. Hier is toewijding, doorzettingsvermogen en kennis voor benodigd. Toewijding en doorzettingsvermogen zit in jou. Mijn kennis deel ik met jou zodat je niet alleen precies weet wat affiliate marketing is en hoe jij het in de praktijk kunt inzetten, maar met deze kennis kun je de top bereiken.

Ik deel met jou wat werkt binnen affiliate marketing: welke promotiematerialen nodig zijn, hoe dit het beste ingezet kan worden en hoe je de kans op conversie verhoogt. 

Ik heb er zin in om jou naar de top te begeleiden met mijn trainingen. Jij toch ook?

De trainingen van Affiliateblogger

Vanuit Affiliateblogger bied ik verschillende soorten trainingen aan, zowel online als offline en voor verschillende doelgroepen. De verschillende trainingen zijn ingericht op verschillende niveau’s. Bekijk het huidige trainingsassortiment en bepaal welke training voor jou het meest geschikt is. Heb je hier vragen bij, laat het mij vooral weten zodat ik je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

De meeste trainingen kunnen online geboekt worden. Binnen enkele werkdagen neem ik contact met jou op om een datum in te plannen, een locatie in te plannen en eventueel andere zaken af te stemmen.

ONLINE BASIS TRAINING AFFILIATE MARKETING VOLGEN

Via de online trainingsomgeving van Affiliateblogger kun je de basis van affiliate marketing op jouw eigen tijd en in jouw eigen tempo onder de knie krijgen. De trainingen zijn gericht op publishers en op adverteerders, en bevatten verschillende hoofdstukken om jou wegwijs te maken in de wereld van affiliate marketing. De trainingen zijn inclusief minimaal één Skype sessie met mij, van 30 minuten. 

Liever de modules van de training los volgen? Deze zijn ook los te bestellen zodat je de diepte in kunt gaan binnen een specifiek onderwerp.

TRAINING: AFFILIATE MARKETEER IN 1 DAG

In 6 uur tijd gaan we samen volledig de diepte in. Ik vertel je wat affiliate marketing is, hoe het in de praktijk werkt, hoe je start met affiliate marketing en hoe je het een succesvol kanaal maakt voor jouw website of webshop. Ook staan we stil bij handige tools zodat je het wiel niet zelf opnieuw hoeft uit te vinden, trends en ontwikkelingen, en social media kanalen.

Deze training is soortgelijk aan de online basistrainingen. Bij de offline trainingen is er meer ruimte om dieper in te gaan op jouw website of webshop, de huidige affiliate activiteiten en het meedenken in kansen en optimalisaties.

Deze training wordt 1-op-1 gegeven voor zowel publishers als adverteerders. Twee keer per jaar wordt de training ook in groepsverband gegeven. Houd de publisher groepspagina en de adverteerder groepspagina in de gaten voor data in 2019.

TRAINING: ZO MAAK JE VAN JOUW KLANT EEN STERKE AFFILIATE SPELER

Deze training is gericht op online marketing bureau’s en agencies die zich richten op het bedienen van klanten door hun online marketing kanalen in te richten en te onderhouden. Affiliate marketing maakt hier nog geen onderdeel van uit, maar de wens is om dit kanaal wel toe te voegen aan de diensten.

Tijdens deze 6 uur durende training op locatie van de agency gaan we dieper in op de basis affiliate marketing zaken, de kracht van dit kanaal, waarom jouw klant dit zou moeten inzetten (en in sommige gevallen waarom ook juist niet), hoe je kansen spot en op welke randzaken je verder nog kunt letten.

WEBINARS

Meerdere keren per jaar organiseer ik eenaffiliate marketing webinar, gericht op een specifiek onderwerp. In 20 minuten tijd gaan we samen de diepte in, deel ik mijn ervaringen en kennis, en kun je de laatste 10 minuten benutten voor het stellen van vragen over dit onderwerp. 

De webinars worden ingericht per groep: er zijn webinars die voor iedereen interessant zijn om te volgen, maar ook adverteerder of publisher specifiek. 

IK GEEF OOK WORKSHOPS EN SESSIES

Organiseer je een evenement, komt er een bedrijfsdag aan of wil je met jouw team meer kennis verkrijgen over een specifiek onderwerp binnen affiliate marketing? Hier kunnen we samen een sessie of een workshop op locatie voor inplannen. Neem contact op voor meer informatie en het afstemmen van de mogelijkheden.

ERVARINGEN VAN ANDERE TRAINEES

Zonder verwachtingen had ik mij ingeschreven voor de basis affiliate marketing training van Jennifer. Ik wilde deze kant van marketing leren kennen om de mogelijkheden te onderzoeken voor ons platform. De training heeft mij meer gegeven dan verwacht. Alles was tot in de puntjes geregeld door Jennifer. We kregen goede tips en handvatten, waarmee we gelijk aan de slag konden in de praktijk. Daarnaast kregen we niet alleen tips over affiliate marketing maar ook over zaken die affiliate marketing kunnen versterken. Na de training ben ik gelijk begonnen aan het schrijven van een plan voor ons platform, want er komt zeker een nieuwe website aan. Mét affiliate marketing!
Marcella

Girls Who Magazine

De online publisher basistraining is bedoeld voor iedereen die overweegt geld te gaan verdienen met zijn of haar blog (of andere website). Voor mijn chocoladeblog Choc Check ben ik me aan het verdiepen in de mogelijkheden van affiliate marketing en deze training is daarbij echt heel handig. Jennifer legt alle termen goed uit en geeft veel tips. De cursus is overzichtelijk ingedeeld en bestaat uit korte, duidelijke stappen. Daarna krijg je ook nog eens de kans om persoonlijk met Jennifer te overleggen over jouw eigen situatie. Heel fijn, ik kan hier zeker mee aan de slag!
Danielle

Choc Check Chocoladeblog

Tijdens de training behandelden we het onderwerp affiliate marketing vanaf de kern. Wat is het precies en nog belangrijker: hoe ga je hier als publisher mee aan de slag? Een leerzame training, waarna ik naar buiten liep met een hoop handige tools. Hier kon ik direct mee aan de slag! Ik raad de basis training aan voor publishers die weinig tot geen ervaring hebben met affiliate marketing. Als je meer ervaring hebt, dan verwacht ik dat je meer gebaat bent met een coachingssessie 1-op-1 met Jennifer.
Esmee

Lyoness

VEEL GESTELDE VRAGEN

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door affiliate expert en eigenaar van Affiliateblogger: Jennifer Kok. Met haar jarenlange ervaring in affiliate marketing, zowel aan adverteerder als publisher zijde, kan zij jou en eventueel jouw team voorzien van kennis over affiliate marketing. 

Ik wil een training boeken. Wat nu?

De meeste trainingen, zowel online als offline, zijn online te boeken via Affiliateblogger. Dit kan via de shop in trainingsomgeving van Affiliateblogger. Binnen enkele dagen wordt er dan contact opgenomen om de datum van de training en de locatie af te stemmen. Eventuele andere zaken kunnen dan ook afgestemd worden. 

Hoe zit het met de betaling?

Doordat de meeste trainingen online boekbaar zijn, kun je via de webshop omgeving meteen afrekenen. Hier zijn verschillende betaalmethodes beschikbaar, waaronder iDEAL en CreditCard. In overleg is het mogelijk om op factuurbasis te betaling te voldoen. Het is ten alle tijde vereist om de betaling voor de training te hebben voldaan. Anders komt de trainingsdag helaas te vervallen.

Ik wil een training boeken die niet tussen de opties staat. Kun je mij alsnog helpen?

In de meeste gevallen kan ik je zeker helpen. De trainingen die aangeboden worden zijn de meest afgenomen trainingen en daarmee ook de populairste. Maar andere opties zijn ook zeker mogelijk. In overleg kunnen we altijd kijken hoe we de trainingsmogelijkheid vorm kunnen geven. Neem hiervoor rechtstreeks contact op.

Ik heb een suggestie voor een nog te geven training. Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Geef vooral vooraf en tijdig aan welke onderwerpen je zeker behandelt wilt hebben tijdens de training, op welk niveau de training gericht kan zijn en of je een workshop gedeelte hieraan wilt koppelen. Standaard werk ik met een werkboek, zodat er veel opgeschreven kan worden in de eigen situatie. 

Wil je een suggestie doorgeven? Doe dit uiterlijk 14 dagen voor de trainingsdatum. Dan kan ik dit gegarandeerd meenemen in de training. Is het dichter op de datum? Dan kan ik helaas niet garanderen dat de suggestie meegenomen wordt.