Affiliateblogger zoekt Parttime Junior Online Marketeer

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Vandaag is een hele bijzondere, spannende dag. Mijn samenwerking met The Social Good Girl gaat officieel live. Ik heb namelijk een aantal affiliate marketing masterclass lessen opgenomen, die je kunt vinden in haar nieuwste product The Insta Playground! En ik geef vandaag alweer mijn tweede gastcollege aan de Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch.

Maar er is nog iets spannends. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het goed gaat met Affiliateblogger. Het blog groeit hard, maar ook de naamsbekendheid, het aantal (freelance/interim) klussen en het aantal evenementen (hier later meer over). Dus het is tijd voor een uitbreiding van het team. Tijd voor een Junior Online Marketeer die mij parttime gaat helpen om Affiliateblogger nog groter te maken.

Wat ga je doen als Parttime Junior Online Marketeer?

Deze functie zal drieledig zijn. Allereerst mag je aan de slag met sales: het werven van nieuwe klanten voor Affiliateblogger. Daarnaast ga je mij ondersteunen bij verschillende klanten en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klanten. Tot slot mag je aan de slag met de strategieën voor de online marketing kanalen van Affiliateblogger en mag je deze bijhouden en optimaliseren. Een veelomvattende functie waarbij je jezelf als junior goed kunt ontwikkelen en kunt uitvinden waar jouw krachten liggen!

Ben jij Affiliateblogger’s Parttime Junior Online Marketeer?

Om Junior Online Marketeer te worden bij Affiliateblogger, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt HBO of academisch werk- en denkniveau, je werkt graag zelfstandig en in teamverband. Maar je bent ook flexibel, pro actief, gemotiveerd en enthousiast. Het is natuurlijk een pré als je al ervaring hebt in online marketing of een minor online marketing hebt gevolgd. Meer weten? Lees hier de volledige vacature.

Wat bieden wij jou?

Naast dat je in een fijne, informele werkomgeving terecht komt waar je heel veel kunt leren en mogelijkheden krijgt tot extra opleidingen en trainingen, krijg je een zelfstandige en verantwoordelijke rol binnen de organisatie. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en het doorvoeren van zelf gespotte optimalisaties. Verder krijg je een salaris met een uitstekende bonus structuur, reiskostenvergoeding, en een laptop en telefoon van de zaak. Meer weten? Lees hier de volledige vacature.

Solliciteer!

Ben jij geschikt om Affiliateblogger’s allereerste Junior Online Marketeer te worden? Ben jij er klaar voor om nieuwe klanten te werven, huidige klanten verder te helpen met hun affiliate marketing, Affiliateblogger verder te laten groeien door online marketing optimalisaties te spotten en door te voeren? En ben je fan van evenementen, waar je graag je steentje aan bijdraagt?

Solliciteer hier op de functie Junior Online Marketeer bij Affiliateblogger.

 

Afbeelding copyright: © Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie