Jennifer Kok
© Prisca Visser

Mijn naam is Jennifer en ik ben Affiliateblogger

Leuk om je online te leren kennen! Ik ben Affiliate Expert en deel graag mijn kennis over dit vakgebied met jou. Dit doe ik via mijn blog, waar de naam Affiliateblogger vandaan komt, via mijn evenementen, mijn boek, mijn online en offline trainingen, webinars en als spreker. 

Ik help je graag wegwijs te worden in de wondere wereld van affiliate marketing, maar ook om je naar een hoger niveau te tillen. Basis, geavanceerd, pro: ik sta klaar om je verder te helpen. 

Wil je met mij in contact komen? Je mag mij altijd een e-mail sturen op jennifer@affiliateblogger.nl of even bellen op 06 309 204 28.

We spreken elkaar snel!

Jouw kennis vergroten over affiliate marketing dankzij Affiliateblogger


Jennifer Kok Spreker
© Prisca Visser

Als spreker op jouw evenement

Heb je een evenement op de planning staan voor business professionals, ondernemers of marketeers? Wil je hen laten inspireren op het gebied van affiliate marketing en hernieuwde kennis op laten doen? Ik ben Affiliate Expert en vertel jouw bezoekers alle ins and outs op het gebied van affiliate marketing.


Boek mij als spreker


Jennifer Kok
© Prisca Visser

Vraag mij om advies

Heb je een affiliate website of affiliate programma en wil je deze naar een hoger niveau tillen? Ben je benieuwd waar jouw kansen, mogelijkheden en uitdagingen liggen? Ik kijk met jou naar het affiliate marketing gedeelte, maar geef je ook tips en tricks hoe je met handige tools efficienter kunt werken.


Stel mij jouw vragen


Jennifer
© Prisca Visser

Ik train jou: word top affiliate marketeer!

Wil jij meer te weten komen over affiliate marketing? Zou je jezelf graag van de junior titel ontdoen en op het niveau van medior of senior terecht komen? Ik train jou tot top affiliate marketeer middels online en offline trainingen. Samen spelen we in op jouw beste manier van leren en behoefte aan informatie. 


Laat je door mij trainen

“Ik geloof dat affiliate marketing voor iedereen mogelijk moet zijn. Resources als geld, tijd en kennis zouden geen obstakel mogen vormen op jouw weg naar meer omzet via affiliate marketing. Omzet is het resultaat en de stip op de horizon. Voor iedereen. Mijn kennis deel ik met jou, ik ben jouw hulp bij affiliate marketing. Mogelijk voor verschillende budgetten in geld en tijd!”

– Jennifer Kok, Affiliate Marketing Expert

Meer over Affiliateblogger:

meer klanten met affiliate marketing
© Prisca Visser

Auteur: Meer klanten met Affiliate Marketing in 60 minuten

© Prisca Visser

Evenement organisator: Affiliateblogger Masterclasses en Affiliateblogger Sessions

Blogger
© Prisca Visser

Blogger: Affiliateblogger.nl en gastblogger bij o.a. Frankwatching, MarketingFacts en Twinkle Magazine

Ben jij klaar voor jouw affiliate marketing avontuur? Samen maken wij het een succes!

Deze bedrijven gingen je onder andere voor:
datafeedwatch


take me to
Heineken Store


helloprint


De wereld in 27 vakantiedagen


Napoleon Games


openingstijden


Sub