Een affiliate website waar je écht kunt shoppen is de toekomst

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ongetwijfeld heb je het zelf op je eigen affiliate website, of je ziet dat jouw publishers binnen jouw affiliate programma het doen. Ze plaatsen linkjes of promotiematerialen, laden een productfeed in en dan leiden ze de bezoekers naar jouw website om daar de bestelling te plaatsen. Vooral als men meerdere producten wilt aanschaffen dan wordt het een uitdaging. Hier gaat veranderingen in komen, aldus Ali Lotfi. Tijdens de Affiliateblogger Masterclass: Trends & Tools vertelt hij hoe dit gaat veranderen met de tool Affiliform.

Tijdens de sessie

Tijdens de sessie zal Ali je vertellen waarom de huidige manier van affiliate marketing eigenlijk een probleem is, terwijl het zo makkelijk anders kan met Affiliform. Shoppen op de website van de publisher en toch de sale en het proces via de adverteerder laten lopen is de toekomst. Hij gaat dieper in op de mogelijkheden en de software en vertelt je (en laat je zien!) waar voor jou de kansen liggen. Zowel vanuit de rol als publisher als adverteerder.

Wil jij erbij zijn en met eigen ogen zien wat Affiliform kan en hoe het de affiliate markt op zijn kop zet? Reserveer hier nu jouw gratis ticket.

Over de spreker
Ali Lotfi zag een kans vanuit zijn eigen eerdere affiliate website. Hij heeft deze kans met beide handen aangegrepen en is begonnen aan het opzetten van de tool Affiliform. Maak het mogelijk voor de consument om op publisher websites aankopen te doen, om hun gemak binnen het online shopping proces te vergroten. Zo gezegd, zo gedaan. Ali zet de affiliate markt op zijn kop.

 

Afbeelding copyright: © Florian via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

5 gedachten over “Een affiliate website waar je écht kunt shoppen is de toekomst”

 1. Hallo,

  Ik ben Caroline en woon in België. Organiseert u ook events in België?

  Wat betreft het shoppen bij de affiliatie en de sale en het proces doen bij de adverteerder is mijn inziens ook de toekomst maar ik stuit op weerstand bij de adverteerders: waarom zouden ze dat eigenlijk toestaan? een klant komt niet meer op hun site, geen marketing voor hun meer op dat punt, geen cross-selling…
  Hoe overtuig je de adverteerder?

  Super dank!

  Caroline

  Beantwoorden
  • Hoi Caroline,

   Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Ik organiseer nog geen events in België, maar het lijkt me wel heel leuk om dit eens te gaan doen. Wat voor thema’s lijken je leuk om een Masterclass over te volgen?

   Ik ga Ali even vragen of hij je vraag kan beantwoorden!

   Groetjes,
   Jennifer
   Affiliateblogger.nl

   Beantwoorden
  • Hoi Caroline,

   Wat super dat je geïnteresseerd bent in Affiliform. Ik zag ook al dat je had gemaild.

   Er zijn verschillende redenen om de adverteerder en publisher te overtuigen. Ik zal een replay op je mail geven met een uitgebreid antwoord.

   Met vriendelijke groet,

   Ali Lotfi
   Affiliform

   Beantwoorden

Plaats een reactie