Affilinet influencer web extensie is gelanceerd

Op donderdag 19 oktober is de affilinet influencer web extensie gelanceerd. De web extensie heeft één groot doel: het geld verdienen aan volgers door sales en leads te genereren makkelijker te maken voor influencers en bloggers. De affilinet influencer web extensie is gratis te downloaden voor FireFox en Chrome.

Wat kun je allemaal met de extensie?

Binnen de extensie zijn er verschillende mogelijkheden om te doen. Allereerste geeft de tool je feedback indien je al een partnerschap hebt met de betreffende adverteerder of webshop waar je naar op zoek bent. Met één klik kun je binnen de extensie je aanmelden voor het affiliate programma van de adverteerder.

Als je aanmelding is goedgekeurd (of als je al goedgekeurd was voor de adverteerder), kun je de tool gebruiken om producten in op te zoeken. De opgezochte producten kun je opslaan in je verlanglijstje. De geïntegreerde widget generator biedt verschillende opties aan om automatisch trackinglinks aan te maken. Gegarandeerd ontvang je dan commissie voor al jouw sales of leads, aldus affilinet in hun nieuwsbrief.

Daarnaast zit er een Pin-It functie in de tool, die het nog makkelijker maakt om foto’s en producten van het web op te slaan in je verlanglijstje. Het is dus ook erg handig om online inspiratie te verzamelen.

Tot slot biedt de extensie ook een overzicht van al jouw statistieken, de mogelijke promotiematerialen en actieve kortingscodes.

Al met al is het met één klik op de knop het affilinet netwerk in je browser, mét extra influencer functionaliteiten.

Je kan de affilinet influencer web extensie hier downloaden:
FireFox
Chrome

Plaats een reactie