Awin & affilinet: een jaar na de fusie verenigd onder één naam

Een jaar geleden werd aangekondigd dat Awin affiliate netwerk affilinet overnam. Inmiddels is er een jaar voorbij en na een succesvol eerste jaar als onderdeel van Awin zal affilinet vanaf vandaag verder gaan onder de merknaam Awin.

Na het aankondigen in augustus 2017 en de afronding van de transactie in september 2017 zijn de lokale kantoren in de Benelux, het verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje onder hetzelfde management geïntegreerd en samengevoegd in dezelfde kantoren. Voor de DACH-regio, de op één na grootste markt van Awin, staan de kantoren in Berlijn, München & Zürich onder leiding van Marc Hundacker, die in maart 2018 werd benoemd tot Managing Director van DACH. De technische teams van Hannover zijn geïntegreerd in Awin’s Product & Technology divisie.

Awin bestaat nu uit 13.000 adverteerders en 100.000 sales actieve publishers, in 180 landen over de hele wereld. In de 15 kantoren werken wereldwijd meer dan 1000 medewerkers.

Het rebranden van affilinet is een belangrijke stap vooruit in het verstevigen van onze gezamenlijke propositie richting onze partners. We profiteren van ons geëvenaarde bereik als netwerk met nu nog bredere kennis en oplossingen en zijn verheugd om onze adverteerders en publishers te assisteren in de navigatie door het continu veranderende digitale landschap.” – CEO Mark Walters, Awin

Speciaal voor het eenjarig jubileum is de website van Awin in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is er geoptimaliseerd met nieuwe en bijgewerkte content, evenals informatie over de tools en diensten die worden aangeboden in het hele Awin netwerk.

De website van Affilinet is niet meer bereikbaar, en wordt doorgestuurd naar de website van Awin.

Plaats een reactie