Awin en Axel Springer Plug and Play werken samen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 Affiliate netwerk Awin gaat de samenwerking aan met het awardwinnende accelerator programma Plug and Play van Axel Springer. Zo wil het wereldwijde affiliate netwerk de groei stimuleren van ad-tech bedrijven die actief zijn in de digitale marketing industrie.

Samen gaan Awin en Axel Springer Plug and Play de ‘rising stars’ in het performance kanaal identificeren en gaan ze de innovatie in de industrie nog meer stimuleren. Het Axel Springer Plug and Play programma duurt 100 dagen en richt zich op de groei van de ‘rising stars’, die beginnende ondernemingen zijn die beschikken over veelbelovende digitale businessmodellen.

Wat bieden Awin en Axel Springer Plug and Play aan beginnende ondernemingen?

Het is een unieke kans voor startups om gebruik te maken en te profiteren van een toonaangevende accelerator en van de mogelijkheid hun oplossingen op de markt te lanceren met behulp van de netwerken van Awin en Axel Springer. De startups die geselecteerd worden ontvangen €25.000 in startfinanciering, ze krijgen gratis kantoorruimte en worden begeleid door succesvolle Europese ondernemers. Tot slot krijgen ze ook nog op maat gesneden Awin ondersteuning.

Lauri Koop, Managing Director Awin Benelux, vertelt: “Het Axel Springer Plug and Play-netwerk gecombineerd met zijn kennis, ervaring en reputatie opent veel deuren voor veelbelovende startups. En met de deskundige mentoren, klanten en investeerders in het programma kunnen er optimale resultaten uit de accelerator gehaald worden. Zie bijvoorbeeld N26, een veelbelovende startup dat een duidelijke visie had, maar investering en toegewijde begeleiding goed kon gebruiken. Dankzij het Axel Springer Plug and Play accelerator programma heeft hun product een absoluut vliegende start gehad en zijn zij inmiddels actief in 12 landen.”

Jörg Rheinboldt, Managing Director van Axel Springer Plug and Play, vertelt: “Bij Axel Springer Plug and Play willen we oprichters voorzien van ‘shortcuts’ om ze succesvoller in kortere tijd te maken. Daarom zijn we meer dan tevreden over onze recent gevormde samenwerking met Awin. We zullen in staat zijn om bedrijven met marketing gerelateerde businessmodellen te voorzien van een betere toegang tot relevante business, netwerken, alsmede know-how en financieringsmogelijkheden.”

Wil jij meedoen aan Axel Spring Plug and Play?

Startups uit heel Europa worden uitgenodigd om te solliciteren! Het Axel Springer Plug and Play kantoor in Berlijn zal het hart zijn van het programma en vindt daar plaats. Verder is het programma Engelstalig. De sluitingsdatum is 9 april 2017 en het programma zal starten op 15 mei 2017.

Je kan je hier aanmelden.

 

Afbeelding copyright: © FotoinFot via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie