Awin’s Fashion Exposé: je mag het niet missen!

[Dit evenement is vol!]

Aanstaande vrijdag gaan we tijdens de Affiliateblogger Masterclass dieper in op SEO & Content vanuit affiliate marketing oogpunt (er zijn nog een paar plekjes!). Nog geen week later gaan we met Awin deepdiven in de wondere wereld van fashion.

Het programma

Op donderdag 8 juni word je hartelijk ontvangen in het enige echte Tassenmuseum in Amsterdam. Een 17-eeuws pand, waarbij de nadruk ligt op mode, is de perfecte locatie voor dit evenement.

Tijdens de Fashion Exposé kunnen (fashion) adverteerders en publishers elkaar informeel ontmoeten, netwerken, een relatie opbouwen, maar ook zeker hun kennis vergroten. Vanuit Awin zullen er inzicht over de laatste trends gedeeld worden, maar ook de recentste ontwikkelingen binnen de digitale industrie. Een exposé die je niet mag missen, met een strak programma!

Er zal afgetrapt worden met een presentatie ‘New Collection’ @ Awin & Publisher Exposé, gevolgd door een rondleiding door het Tassenmuseum. Daarna start de Awin Exposé, met als afsluiter een netwerkborrel.

Extra informatie

De Fashion Exposé is van 14.00 uur tot 18.00 uur in het Tassenmuseum in Amsterdam.
Het adres van het Tassenmuseum is: Herengracht 573, 1017 CD in Amsterdam.

Aanmelden

Het Awin evenement is gratis en je kan hier jouw ticket reserveren. Reserveer je voor 1 juni? Dan ben je zeker van jouw ticket!

Plaats een reactie