De belangrijkste internationale trends en ontwikkelingen binnen affiliate marketing

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

De affiliate markt is continu in beweging. Wij als Nederlandse affiliate marketeers anticiperen snel op de veranderingen in de markt en houden alles nauwlettend in de gaten. Niet alleen binnen de Nederlandse affiliate markt, maar het liefst kijken we ook naar andere landen om zeker te weten dat we niets missen.

Tijdens de sessie

Tijdens deze sessie zal Mike Lamboo vanuit zijn internationale rol bij Symbaloo trends en ontwikkelingen delen die hij in andere landen ziet. Een aantal van deze trends zijn al in Nederland, anderen verwacht hij dat nog naar Nederland komt. In deze sessie staat hij stil bij de verschillende trends, waarom deze belangrijk zijn om op te anticiperen en met welke learnings jij aan de slag kunt.

De trends en ontwikkelingen die je kunt verwachten tijdens deze sessie zijn uiteenlopend. Denk aan niet-traditionele samenwerkingen binnen affiliate marketing, data sharing, online meets offline, technologie, mobile en influencers. Alle belangrijke trends en ontwikkelingen binnen affiliate marketing komen aan bod en in één sessie ben je volledig op de hoogte. En na deze sessie heb je ook nog eens genoeg kennis en learnings om er zelf mee aan de slag te gaan.

Wil jij erbij zijn en helemaal op de hoogte zijn van alle belangrijke trends en ontwikkelingen? Er zijn nog gratis toegangskaarten verkrijgbaar. Jouw ticket vraag je hier aan.

Over de spreker
Mike Lamboo werkt sinds drie jaar voor het platform Symbaloo. Vanuit zijn Online Marketing en Sales rol ziet hij alle belangrijke trends en ontwikkelingen voorbij komen, zowel nationaal als internationaal.

 

Afbeelding copyright: © Fgnopporn via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie