Best gelezen artikelen: december 2018

Het jaar zit erop en het is tijd voor een terugblik op de best gelezen artikelen in december 2018. De volgende 7 artikelen mag je niet gemist hebben in de laatste maand van het jaar, waarvan er een aantal eerder gepubliceerd zijn geweest maar nog steeds volop gelezen worden.

Met dit overzicht weet je zeker dat je belangrijkste blogs niet hebt gemist volgens andere Affiliateblogger lezers!

5 vragen aan… Blaine Otte van TradeTracker

In december sprak ik met Blaine Otte, Account Director bij TradeTracker. Ik stel Blaine vijf vragen, waaronder over de trends en ontwikkelingen in de markt, of hij gelooft in de combinatie tussen affiliate marketing en aanverwante vakgebieden als PR en influencer marketing en over de onderscheidende factor van TradeTracker. Natuurlijk staan we ook stil bij zijn affiliate marketing droom.

“Mijn affiliate marketing droom? Ik heb er meerdere, haha! Uiteindelijk hoop ik dat affiliate marketing volledig geïntegreerd gaat worden in de totale online marketingactiviteiten van adverteerders en dat daar ook de ruimte voor wordt vrijgemaakt. Affiliate marketing is namelijk een enorm mooi kanaal om een stabiele bron aan traffic en sales te genereren tegen een relatief veilig afrekenmodel. Het vraagt enige effort van alle betrokken partijen om te zorgen voor een geoptimaliseerde campagne, maar als het staat dan staat het als een huis.”

Lees hier het hele interview met Blaine.

13 cadeau ideeën voor affiliate marketeers

Een cadeautje kopen voor een collega kan lastig zijn. Met het oog op de feestdagen schreef ik dit artikel voor je, met 13 cadeau ideeën voor affiliate marketeers. Niet alleen ideaal voor de feestdagen, maar ook voor verjaardagen of andere momenten dat je een cadeautje nodig hebt.

Lees hier het hele artikel.

Tool review: content egg & affiliate egg

Deze review schreef ik in augustus al, maar het blijft een van de best gelezen artikelen. Heb jij een publisher website en wil je makkelijker affiliate marketing inzetten en content creëren? Dan is deze tool mogelijk iets voor jou! Ik geef je mijn mening hoe de tool werkt en waar jij op moet letten bij het gebruik hiervan.

Lees hier de hele review.

Een succesvolle affiliate website in drie stappen

Wil je een eigen website en hier een succesvolle affiliate website van maken? Het kan in drie stappen. In dit blogartikel leg ik je uit met welke drie stappen je rekening moet houden om een succes te maken van jouw website.

Lees hier het hele artikel.

Affiliate marketing bestaat niet meer in 2019

Eind oktober schreef ik dat affiliate marketing niet meer bestaat in 2019. Hoe dichterbij 2019 kwam, hoe beter het artikel gelezen werd. Ik deel mijn visie op verschillende trends en ontwikkelingen voor dit jaar, en deel met je waarom ik geloof dat affiliate marketing in 2019 niet meer zal bestaan. Niet in de huidige vorm in ieder geval.

Lees hier het hele artikel.

Actie! 50% korting op jouw plan bij Datafeedr

Yes! De actie geldt nog steeds. Bij Datafeedr krijg je nu 50% korting op jouw plan, voor zolang jouw plan duurt. Er zit dus geen minimum of maximaal termijn aan vast. Met deze tool kun je makkelijk jouw vergelijker inrichten en geld verdienen met affiliate marketing.

Lees hier alles over de tool en de actie.

Plaats een reactie