Best gelezen artikelen: november 2018

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

De laatste maand van 2018 is gestart en samen met jou blik ik terug op de best gelezen artikelen van november. Zo weet je zeker dat je niets hebt gemist en dat je van alle toffe blogartikelen op de hoogte bent. 

Afgelopen maand hadden we veel interesse interviews, die je allemaal terug ziet in de best gelezen artikelen!

1. 5 vragen aan… Rody Koopman

Tijdens het interview met Rody, eigenaar van BlackFridayXXL, staan we stil bij zijn voorbereidingen van het voor zijn website belangrijkste moment van het jaar: Black Friday. Hij combineert de website samen met een baan in loondienst. Het vinden van balans, de juiste voorbereiding en het bepalen van prioriteiten staat in het interview centraal.

Lees hier het interview: 5 vragen aan… Rody Koopman

2. 5 vragen aan… Yvonne Bierings

Voor bespaarwebsites Goedkoop.nl en Goedkoop.be zijn de laatste actiemomenten van het jaar erg belangrijk. Yvonne is content manager voor deze websites en vertelt over haar voorbereiding op de december drukte, waarbij de focus ligt op twee landen. Ook deelt ze haar geheim voor succesvol affiliate marketing en in hoeverre ze rekening houd met concurrerende publisherwebsites.

Lees hier het interview: 5 vragen aan… Yvonne Bierings

3. Affiliate marketing bestaat niet meer in 2019

Voor de tweede maand op rij haalt dit artikel het toplijstje in best gelezen blogartikelen. In ‘Affiliate marketing bestaat niet meer in 2019’ deel ik mijn visie op affiliate marketing voor het komende jaar. Ik geloof namelijk dat het in de huidige vorm niet meer zal bestaan. Waarom? Dit deel ik met je in het artikel, samen met tien veranderingen, trends en ontwikkelingen.

Lees hier het artikel: Affiliate marketing bestaat niet meer in 2019 

4. 5 vragen aan… Corina Lageweg

Corina runt naast publisherwebsite Bespaardeals, ook ALL the way UP wat een premium linkbuilding service is. Dit doet ze samen met haar compagnon Ramon. Tijdens het interview gaan we dieper in op het faciliteren van het linkbuilding proces tussen adverteerder en publisher, adverteerders die geen kennis hebben over SEO termen en het vinden van balans tussen het werken aan verschillende platformen. 

Lees hier het artikel: 5 vragen aan… Corina Lageweg

5. Terugblik op de Affiliateblogger Masterclass #3

Afgelopen maand vond in Rotterdam de derde editie van de Affiliateblogger Masterclass plaats. Dit keer zijn we met een mooie groep adverteerders dieper in gegaan op het influencer marketing fenomeen binnen affiliate marketing. Met 5 sessies, 8 sprekers een flinke dosis interactie was het een interessante vrijdagmiddag. 

Lees hier het artikel: De terugblik op de Affiliateblogger Masterclass #3

6. Tool review: Content Egg & Affiliate Egg

In augustus 2018 testte ik de tool al, en afgelopen maand haalde deze het lijstje met de best gelezen blogartikelen. Content Egg & Affiliate Egg zijn beide plugins die het leven van een publisher kunnen vergemakkelijken bij het creëren van content en het inzetten van affiliate marketing. Weten wat de tool voor jou kan betekenen? 

Lees hier het artikel: Tool review: Content Egg & Affiliate Egg

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]