Best gelezen artikelen: oktober 2018

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.15″][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.15″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Het is 1 november en daarmee de dag om terug te blikken op de oktober maand van 2018. Welke blogartikelen zijn het best gelezen afgelopen maand? Ik zet ze voor je op een rij zodat je de belangrijke tips en ontwikkelingen tot je kunt nemen.

1. Affiliate marketing bestaat niet meer in 2019

Wat ik verwacht voor het jaar 2019? Dat affiliate marketing niet meer bestaat. Tenminste: niet in de huidige vorm. Waarom? Dat deel ik met je in dit blogartikel, tezamen met de tien veranderingen, trends en ontwikkelingen die ik zie aankomen.

Lees hier het artikel: affiliate marketing bestaat niet meer in 2019. 

2. 5 vragen aan… Joost van Vught

In oktober stelde ik 5 vragen aan Joost van Vught. Hij is eigenaar van V2C2, onder andere bekend van Vakantiedealz.nl. Ik vraag hem naar het runnen van meerdere platformen en het bepalen van focus, hoe hij voldoet aan de vraag van zijn volgers en het inzetten van andere online marketing kanalen. Zijn antwoorden lees je in het interview.

Lees hier het interview: 5 vragen aan… Joost van Vught

3. 26x ondernemerslessen van Affiliateblogger

Afgelopen maand was ik jarig en werd ik 26 jaar! In het teken van mijn verjaardag deelde ik 26 ondernemerslessen met je die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan. Van het bewust tot de pieken in het jaar aan klanten.

Lees hier het artikel: 26x ondernemerslessen van Affiliateblogger

4. Winnaars International Performance Marketing Awards 2018 zijn bekend

Aan de vooravond van de eerste dag van het evenement PI Live vonden de International Performance Marketing Awards 2018 plaats. In 25 categorieen werden er winnaars bekend gemaakt en awards uitgedeeld. Voor de affiliate marketing branche waren hier 15 van interessant. Deze heb ik voor je op een rij gezet.

Lees hier het artikel: Winnaars International Performance Marketing Awards 2018 zijn bekend

5. Makers Woonartikel.nl lanceren website voor slimme artikelen

De makers van publisher website Woonartikel.nl timmeren hard aan de weg. Zo hebben ze een nieuwe publisher website gelanceerd gericht op slimme artikelen, namelijk Smarthomeweb.nl. Zo kunnen ze hun bezoekers helpen bij het ontdekken van het juiste slimme product en bij het maken van de juiste keuze voor een product.

Lees hier het artikel: Makers Woonartikel.nl lanceren website voor slimme artikelen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]