Best gelezen artikelen: september 2018

Een nieuwe rubriek op Affiliateblogger.nl: vanaf vandaag gaan we samen terugblikken naar afgelopen maand met de best gelezen artikelen. Deze terugkerende rubriek zal je steeds in het begin van de maand aantreffen op het blog. Dit keer zet ik de best gelezen artikelen van september 2018 voor je op een rij.

1. Interview: 5 vragen aan… Tikva

Tijdens het interview met Tikva hebben we het over haar website GezinOpReis.nl. Zo vertelt Tikva over haar keuze om fulltime te gaan reisbloggen en hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen, waar ze haar inspiratie vandaan haalt voor gave vakantiebstemmingen en of affiliate marketing haar enige inkomstenbron is. 

Lees hier het interview met Tikva. 

2. National Glamour Day is er weer op 29 september 2018

Afgelopen weekend was het weer National Glamour Day. Ik vertelde op Affiliateblogger dat het ook heel interessant kan zijn om te promoten als je geen extra samenwerkingen hebt. Om je daarmee verder op weg te helpen gaf ik een overzicht van alle webshops die meededen, de affiliate netwerken waar ze bij aangesloten zitten en de bijbehorende kortingscode. 

Lees hier het artikel. 

3. Interview: 5 vragen aan… Kasper de Wijs

Kasper is met zijn organisatie iPublishing al 14 jaar actief in performance marketing. Samen met zijn team bouwen ze aan verschillende concepten, waaronder Shopadvies.nl. Ik klets met Kasper over de focus op hun vier vakgebieden (travel, finance, e-commerce en entertainment), het verkiezen van commercie boven passie, a/b testen en trends en ontwikkelingen. 

Lees hier het interview met Kasper. 

4. 4x interessante evenementen waar je dit jaar nog heen kunt

Inmiddels zitten we in oktober en zijn er nog drie interessante evenementen waar je dit jaar heen zou kunnen, maar begin september zat bij de vier evenementen ook DMEXCO. Benieuwd waar je in oktober, november en december nog heen zou kunnen? 

Lees hier het artikel. 

5. Wanneer je een baan als affiliate marketeer moet ambiëren

Er staan met regelmaat vacatures open voor affiliate marketeers of junior online marketeers die affiliate marketing als kanaal erbij krijgen. Maar hoe weet je of een affiliate marketeer rol bij je past? Wanneer zou je een baan als affiliate marketeer moeten ambiëren? Ik lichtte in september vier vaardigheden uit die goed passen bij affiliate marketeers. Als je deze vier vaardigheden bezit én je kennis van affiliate marketing hebt op (basis)niveau, dan zou je zeker een baan binnen affiliate marketing moeten ambiëren.

Lees hier het artikel. 

6. Zo bepaal je de impact van ITP 2.0 van Apple voor jouw affiliate programma

Mid september lanceerde Apple niet alleen haar nieuwe iPhones, maar ook een Safari update: ITP 2.0. Deze Intelligent Tracking Prevention beschermt de privacy van Safari gebruikers, maar heeft een impact op de affiliate marketing industrie. Ik leg je uit welke veranderingen er plaats vinden, maar ook hoe je de impact van de veranderingen zelf kunt inschatten voor jouw affiliate programma.

Lees hier het artikel. 

Plaats een reactie