Blije goodiebag winnaars: geniet mee!

Het leuke van een winactie is dat er altijd blije winnaars zijn die graag iets met je delen. Zo heb ik een aantal erg leuke reacties gehad van winnaars (en foto’s!) die ik graag met jullie deel. Maar eerst: wat zat er eigenlijk in de Affiliateblogger goodiebag?

Affiliateblogger goodiebag

De inhoud van de goodiebag

Er waren twee soorten goodiebags die gesponsord waren door Zanox: één met de opdruk ‘it’s magical affiliate marketing’ en een vrolijke eenhoorn. De ander had een stukje trackingpixel op de tas staan. Bij beide was de inhoud van de goodiebag soortgelijk, op een kleurverschil bij de Wuzzon zonnebril na. Deze waren in drie kleuren: neon roze, neon geel en wit.

Affiliateblogger goodiebag

Wat zat er verder in de goodiebag? Zoals je kan zien, genoeg pennen! Iedereen raakt altijd pennen kwijt en dat is het voordeel van een goodiebag: je hebt er ineens weer voldoende. De pennen zijn van Zanox, Karabanga, Wuzzon, TradeTracker en Daisycon. Daarnaast zie je notitieboekjes van TradeTracker en Daisycon, een spaarvarken van Zanox, keycords van Daisycon en Zanox, een Zanox drinkfles, een luxe Tradedoubler portable oplader en een Karabanga muismat. Zo: nu ben je helemaal up to date wat de winnaars hebben ontvangen.

Wie waren de winnaars?

De winnaars van de goodiebags zijn willekeurig gekozen via een online keuzesysteem. Hierdoor heb je allerlei verschillende soorten winnaars. Van publishers, tot netwerken en adverteerders, van stagiaires affiliate marketing tot online marketing managers. Ik heb van drie winnaars foto’s toegestuurd gekregen die ik even met je wil delen. Het maakt mij ontzettend vrolijk om te zien dat affiliate professionals zo blij zijn met de goodiebag!

affiliateblogger goodiebag
Niels Roede van Oman Air met zijn goodiebag

 

affiliateblogger goodiebag
Nick Stoop van MrKortingscode.nl, Rebel Internet

 

Affiliateblogger goodiebag
Cynthia Ko van Symbaloo, met haar It’s Magical Affiliate Marketing goodiebag

 

affiliateblogger goodiebag
Cynthia deelt ook de items in de goodiebag.

Doe jij de volgende keer ook mee?

2 gedachten over “Blije goodiebag winnaars: geniet mee!”

Plaats een reactie