Breaking news: Daisycon lanceert nieuw platform

Het jaar 2017 is nog maar net begonnen of Daisycon lanceert een gloednieuw platform. We telden natuurlijk allemaal al massaal af naar 10 januari, de dag dat het gloednieuwe platform live zou gaan. De dag dat affiliate marketing via Daisycon nog toffer werd!

Wist je dat ik mee heb getest aan dit platform? Barry Kampstra heeft mij hoogstpersoonlijk gevraagd om te helpen testen! #trots

 

Het nieuwe platform: is het echt zoveel beter dan het vorige?

Ik ga deze vraag meteen voor je beantwoorden. Ja: het is echt zoveel beter dan het vorige platform. Dit in-house ontwikkelde Daisycon platform is veel efficiënter en gebruiksvriendelijker. Binnen het platform kunnen publishers hun promotie verder optimaliseren. Ook kunnen zij gemakkelijker inzicht verkrijgen in de match tussen hun bezoekers en de juiste adverteerders, en andersom. Waardevolle informatie dus!

Het beheer en het onderhoud van de gebruikers van het nieuwe platform worden vergemakkelijkt door nieuwe features en tools. Alle services zijn API-driven (real time) en vrij beschikbaar voor verdere integratie door de gebruikers. Het platform kan daarnaast geïntegreerd worden met externe partijen. Denk hierbij aan ‘Pro Rank Tracker’ voor het monitoren van de SEO prestaties.

Het fantastische dynamische dashboard

Oke, dit moet je zelf proberen om het te ervaren. Daisycon heeft in het nieuwe platform een dynamisch dashboard gebouwd die volledig naar eigen inzicht in te stellen is. Denk hierbij aan verschillende views, het dynamisch opgeven van targets en het delen met andere gebruikers. Nog een leuk feitje: het is allemaal responsive! Dus je kan het gemakkelijk op ieder apparaat checken.

Het nieuwe platform is internationaal uitgerold in vier talen en is voor nu alleen beschikbaar voor publishers. Adverteerders volgen in een later stadium. Op 10 januari om 16.00 uur precies werd de vernieuwde interface via social media ingeluid.

Log nu in bij Daisycon om jouw nieuwe interface te bewonderen of meld je aan!

Plaats een reactie