Vers van de pers: cover & titel affiliate marketing boek

persoonlijke column

Zoals je weet ben ik druk bezig geweest met mijn boek over affiliate marketing voor de ‘in 60 minuten’-reeks van Frankwatching en in samenwerking met Uitgeverij Haystack. De eerste verkoopdatum komt steeds dichterbij en het boek begint steeds concreter te worden. Graag geef ik je even een update!

De eerste dag van verkoop
In mijn eerdere posts over het boek heb ik het één keer laten vallen: in maart komt het boek uit. De eerste dag van verkoop zal rond 23 maart worden! Wil je het boek vast reserveren? Dat kan hier!

De titel
In mijn vorige blogposts noemde ik mijn affiliate marketing boek steeds ‘Affiliate marketing in 60 minuten’. Dit was de werktitel. Inmiddels heeft het boek een echte, definitieve titel gekregen.

Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten

Cover en layout
Inmiddels is het boek niet meer gevoelsmatig een mega lange blogpost, maar is het echt een boek aan het worden! De layout is bepaald en ik heb afgelopen week definitief akkoord gegeven op de cover! In overleg met Uitgeverij Haystack mag ik deze vast met je delen.

Laat je even weten wat je van de titel en cover vindt? Ik ben benieuwd naar je eerste indruk!

Plaats een reactie