Crypto affiliate: geld verdienen zonder cryptovaluta

De eerste maanden van 2021 hebben flink de toon gezet voor cryptocurrency. Diverse cryptomunten, waaronder de bitcoin, scoorden torenhoge records – zo was de bitcoin waarde op het hoogtepunt maar liefst 60.000 dollar voor één bitcoin. Dat is dus flink cashen wanneer je geïnvesteerd hebt in cryptomunten. Wist je echter dat je ook zonder zo’n investering geld kunt verdienen aan cryptovaluta? Dat kan met behulp van crypto affiliate; een interessante manier om passief geld te verdienen aan crypto. In dit artikel lees je meer over wat het is en hoe het precies werkt.

Passief inkomen genereren met crypto affiliate

Zoals je waarschijnlijk wel weet, kun je met affiliate marketing geld verdienen door andere platformen, bedrijven of websites te promoten. Dit doe je bijvoorbeeld door het delen van speciale affiliate links, waarmee je geld verdient wanneer een bezoeker van jouw website iets koopt via jouw persoonlijke link. Je hoeft hier zelf weinig voor te doen, behalve de links toevoegen in interessante artikelen en posts. Dat kun je dus ook doen met crypto, een ontzettende populaire branche waar dagelijks veel informatie over wordt opgezocht via internet. Hoe je dat doet? Simpel: door te schrijven over crypto in de vorm van blogs, nieuwsberichten en reviews. Aan die content voeg je affiliate links toe naar interessante crypto platformen.

Hoe werkt crypto affiliate precies?

Crypto affiliate klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Het proces werkt ongeveer hetzelfde als bij andere affiliate programma’s. Het verschil is de branche waarin je ‘werkzaam’ bent. Geld verdienen aan crypto zonder zelf te investeren in cryptomunten kan heel eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is de volgende stappen volgen:

 • Meld je aan bij een affiliate netwerk als partner. Een van de meest bekende netwerken is Daisycon of een exchange zoals Binance of Bitvavo.
 • Vervolgens ontvang je een persoonlijke url die je in je artikelen, social media posts of blogs kunt plaatsen. Aan de hand van die url wordt duidelijk dat bezoekers vanaf jouw platform komen.
 • Klikt je bezoeker op de link en koopt hij of zij cryptomunten? Dan ontvang jij een commissie; een vergoeding voor deze aankoop.

Aanmelden bij broker of exchange voor affiliate

2021 lijkt hét moment te zijn om te beginnen met crypto affiliate nu crypto zo ontzettend populair is geworden in Nederland en andere landen. Naast affiliate netwerken is het aan te raden om je aan te melden bij brokers en crypto exchanges; een broker bemiddelt tussen de handelaar en de kopende partij en een exchange is een platform waar je cryptomunten kunt aanschaffen. Vrijwel alle exchanges en brokers beschikken over een affiliate programma waarmee je vervolgens aan de slag kunt gaan. Wil je toch liever eerst meer weten over cryptocurrency voordat je erover gaat schrijven of voordat je er geld mee wilt verdienen? Online vind je talloze gratis cursussen en e-learnings over deze branche. Wie weet wil je daarna niet alleen starten met crypto affiliate, maar wil je zelfs zelf een gokje wagen op de cryptomarkt.

1 gedachte over “Crypto affiliate: geld verdienen zonder cryptovaluta”

 1. Hey Jennifer…

  Ook ik zie binnen onze branche een groot aantal online ondernemers die beginnen met Crypto en NFT’s promoten. Persoonlijk waag ik me hier niet aan, ondanks dat het mooie lange termijn inkomsten op kan leveren.

  Het stoort me dat letterlijk iedereen er op duikt zonder dat er enige mate van betrouwbaarheid / autoriteit te vinden is… Maar niet ALLES draait om het geld als je het mij vraagt, en velen weten niet waar ze het over hebben…

  Jammer vind ik dat… Hoe denk jij daar over?

  Beantwoorden

Plaats een reactie