Daisycon Affiliateborrel 2017 komt eraan!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|38.51102828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Daisycon Affiliateborrel! Op woensdag 18 januari en donderdag 19 januari zijn weer de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht en Daisycon is vanaf het begin al betrokken bij dit grote evenement. Daarnaast is Daisycon al heel lang verbonden aan de Affiliateborrel en ook dit jaar organiseert het netwerk weer de leukste borrel van het jaar.

Waar is het?
De Affiliateborrel vindt op woensdag 18 januari plaats in restaurant Ruig, direct naast de Jaarbeurs. Het begint om 17.00 uur, dus je hebt ook de tijd om na je werk (mocht je niet naar de Webwinkel Vakdagen gaan) langs te komen. Je hoeft dus geen ticket te hebben voor het evenement om naar de borrel te gaan!

Wie gaan er?
Op de borrel tref je specialisten van Daisycon, Sovendus en Affiliprint, adverteerders, publishers en mediabureaus. Tijd om elkaar op een informele manier te leren kennen of gezellig bij kunt kletsen!

Ik ben ook op de Daisycon Affiliateborrel 2017. Kom jij ook? Laat het weten in een reactie! Ik tref je daar graag

 

Afbeelding copyright: © Disobeyart via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie