Daisycon neemt online marketingbureau Conversive over

De Daisycon bedrijvengroep neemt online marketingbureau Conversive over. De overname van Conversive past binnen de strategie van Daisycon om haar klanten een breder en completer productaanbod te bieden.

Wat nodig is om binnen dit werkveld succesvol te blijven, is de wil om te innoveren en voldoende expertise op te bouwen. Met de aanwinst van Conversive maken we nu ook diensten als marketinginkoop en conversieoptimalisatie vanuit één aanspreekpunt voor onze klanten beschikbaar. – Marko Dobroschelski, CEO van Daisycon

Binnen de Daisycon bedrijvengroep vallen, naast Daisycon, ook Affiliprint en Sovendus. Deze twee zusterbedrijven bieden de mogelijkheid om het bereik cross mediaal uit te breiden. Via Affiliprint kunnen inserts, vouchers en samples binnen tijdschriften en in pakketten van derden worden verspreid. Bij Sovendus kunnen adverteerders via bedankpagina-marketing nieuwe klanten werven.

Conversive gaat als zelfstandige organisatie onder eigen naam binnen de bedrijvengroep opereren. De affiliate marketingdiensten gaan over naar Daisycon. Het Conversive-team verhuist in het tweede kwartaal van 2018 naar het hoofdkantoor van de groep Daisycon/Affiliprint/Sovendus in Almere.

De aansturing van Conversive wordt overgenomen door Rick de Vlieger, Director of new business development bij Daisycon. Managing director van Conversive Joris Goossens gaat zich na een transitieperiode richten op een nieuwe uitdaging.

Veel Daisycon-klanten hebben regelmatig behoefte aan extra online marketingkennis. Deze kennis is binnen Conversive ruimschoots aanwezig. De komende tijd onderzoeken we waar de grootste behoefte ligt. Uiteindelijk wordt het Daisycon-netwerk hierdoor nog sterker. – Rick de Vlieger, Director of New Business Development bij Daisycon

Plaats een reactie