Daisycon optimaliseert zorgverzekering vergelijker met Komparu

Het zorgseizoen komt er weer aan. In de maand december maakt Nederland zich weer op om de zorgverzekeringen te vergelijken met een doel: geld besparen. Daisycon heeft een zorgverzekering vergelijker die je als publisher kunt gebruiken om de data zo goed mogelijk in te laden op jouw website. Goed nieuws: Daisycon is de samenwerking aangegaan met Komparu en heeft de zorgverzekering vergelijker volledig geoptimaliseerd.

Komparu biedt vergelijkingssoftware aan en is al jaren marktleider in het vergelijken van zorgverzekeringen. Hun beproefde software en uitgebreide data worden nu toegepast in de vergelijker die jij als publisher via Daisycon kunt gebruiken.

Wat moet ik doen om deze vergelijker te gebruiken?

Als je de vergelijker al gebruikt, dan hoef je geen actie te ondernemen vanwege deze wijziging. Jouw zorgverzekering vergelijker wordt automatisch omgezet naar de vergelijker van Komparu. De kant-en-klare vergelijker heeft een ruim aanbod van adverteerders, waaronder OHRA, CZ & Czdirect, Delta Lloyd, ONVZ, Postcode Zorgcollectief en UnitedConsumers. Dit aanbod wordt verder uitgebreid tot een representatief aantal, dankzij het uitgebreide aanbod van ZorgKiezer.

Met deze nieuwe zorgverzekering vergelijker heb je de mogelijkheid om ook adverteerders vanuit andere affiliate netwerken in te laden zodat je maar één vergelijker hoeft te implementeren. Geen gedoe meer!

Wat gaat er anders?

Zoals bij alle optimalisaties zijn er dingen die er net iets anders gaan dan je gewend bent. Als je de vergelijker op je website gebruikt, dan kun je deze aanpassen in het systeem van Komparu. Zodra je de zorgverzekering vergelijker genereert ontvang je hiervoor de inloggegevens. Gebruik je al de zorgverzekering vergelijker? Dan heb je al inloggegevens ontvangen via de e-mail.

De uitbetalingen zullen gewoon via Daisycon plaatsvinden.

Wil je meer weten over het zorgseizoen bij Daisycon? Download hier de infographic.

Plaats een reactie