Datingseizoen start bij Daisycon

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe rondes. Geldt dat ook voor jouw bezoekers in de liefde? Bij Daisycon is het datingseizoen van start gegaan en tijdens deze periode kun je als publisher profiteren van verhoogde vergoedingen bij verschillende dating adverteerders.

Goede voornemens: nieuwe liefde

Goede voornemens als meer sporten, gezonder eten en het zoeken van een nieuwe baan kun je geregeld voorbij horen komen. Een ander goed voornemen is om in het jaar 2019 een nieuwe liefde te vinden, misschien wel de liefde van je leven! Jouw bezoekers zullen op zoek gaan naar de juiste datingwebsite, die bij hen en hun behoeften past.

Dankzij speciale aanbiedingen in de januari maand, gecombineerd met verhoogde commissies is het zowel voor jou als publisher als voor jouw bezoekers interessant om mee te gaan in dit datingseizoen.

daisycon datingseizoen

Dating adverteerders

Bij Daisycon doen er tien adverteerders mee aan het datingseizoen, van Pepper tot Parship. Enkele van deze adverteerders doen mee aan het datingseizoen tot en met 15 januari, anderen tot en met de 31e.

Bekijk op de actiepagina van Daisycon de tien adverteerders, tot wanneer hun extra incentive loopt en welke incentive hieraan gekoppeld zit. Start nu met promoten, realiseer leads voor deze adverteerders en profiteer hiervan!

Plaats een reactie