Adviestraject

Wij helpen je op weg met jouw eigen affiliate strategie, concept, programma of campagne. Vanuit Affiliateblogger.nl bieden we twee soorten adviestrajecten aan: het adviestraject voor adverteerders en het adviestraject voor publishers.

Is het als adverteerder tijd voor een eigen affiliate programma voor jouw website? Komt er een belangrijke periode aan waar je een grootse campagne voor op wilt zetten? Of loopt jouw affiliate programma al een tijdje en is het nu tijd om te gaan optimaliseren middels een gloednieuwe strategie? Maar wil je toch alles zelf oppakken? Dan is een adviestraject iets voor jou.

Heb je als publisher een passie voor een bepaald onderwerp en wil je daar een eigen website over maken? Of heb je al een website en is het tijd dat je daar geld mee gaat verdienen? Zet je al een tijdje affiliate marketing in maar levert het je nog niets op? Tijd voor verandering! Tijdens dit adviestraject helpen we je op weg.

Het affiliate marketing adviestraject

Affiliate expert Jennifer Kok vertelt je tijdens een persoonlijk adviestraject alles over affiliate marketing en welke rol dit binnen jouw bedrijf of (affiliate) website kan spelen. Het adviestraject is gericht op jouw bedrijf of publisher website en tijdens een sessie zal er volledig ingegaan worden op de potentie van dit marketing kanaal. Reken op tips, tricks, learnings en inzichten!

Wat krijg je hiervoor terug?

Als je een adviestraject ingaat dan wordt er gezamenlijk een strategie of plan van aanpak opgezet om jouw affiliate marketing programma tot een succes te maken. Door samen te overleggen, discussiëren, te brainstormen en te ontdekken komen we tot het juiste plan voor jou.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Neem contact op via info@affiliateblogger.nl om meer informatie op te vragen over de adviestrajecten, vragen te stellen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Met geen tot weinig budget starten?

Heb je geen budget om een 1-op-1 adviestraject te volgen? Er zijn andere mogelijkheden om aan kennis te komen die jou verder kunnen helpen. Zo kun je het boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’ bestellen, geschreven door Jennifer Kok.

Daarnaast bieden we twee keer per jaar een Affiliateblogger Masterclass aan. Tijdens deze gratis masterclass gaan we dieper in op trends en ontwikkelingen binnen affiliate marketing. Wil je hier meer informatie over? Mail naar masterclass@affiliateblogger.nl.

Vergeet niet Affiliateblogger.nl te volgen voor nieuwe blogposts, interviews en kennisdeling. Extra tips & tricks? Volg Affiliateblogger.nl op social media.