Masterclass Affiliate Marketing

Twee keer per jaar organiseren we vanuit Affiliateblogger.nl een Masterclass. De Affiliateblogger Masterclass behandelt verschillende thema’s die interessant zijn voor affiliate marketeers aan zowel adverteerder, publisher als netwerkzijde.
 

Waarom de Affiliateblogger Masterclass?

Vanuit Affiliateblogger begrijpen wij dat niet iedereen online het makkelijkste leert of leest, en er ook genoeg mensen zijn die het graag van verschillende specialisten in het vak te horen krijgen in een informele, klassikale setting. Affiliate marketing is voor iedereen, en is de Affiliateblogger Masterclass een gratis evenement. Je kan hiervoor door Team Affiliateblogger uitgenodigd worden, maar je kan jezelf ook inschrijven voor de volgende Affiliateblogger Masterclass. Dit kan door een e-mail te sturen naar masterclass@affiliateblogger.nl.
 

Hoe is de Masterclass opgebouwd?

De Masterclass is opgebouwd uit een welkomstwoord, 4 tot 5 interessante sprekers, een dankwoord en een netwerkborrel. De sessies in combinatie met het netwerken maakt de Affiliateblogger Masterclass een evenement die je niet wilt missen.
 

“De eerste Affiliateblogger Masterclass vond plaats op 2 juni 2017 met als thema SEO & Content vanuit affiliate marketing oogpunt. Met verschillende sprekers is deze middag een groot succes geworden. Dit is het startpunt geweest voor alle komende Masterclasses.” – Jennifer Kok, mede-eigenaar Affiliateblogger